- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- С какво ви помага омразата/презрението към даден етнос?
къв комунизъм ти трябва?!
можеш ли да го създадеш? ..
някой може ли?реализацията на една идея е винаги извратена и неточна.най-накрая,трябват ли ни тия неща..признай си,че не ти дреме дали има цигани,колко са и кой ги мрази докато не ти създадат неудобство на самия теб..
напротив, признавам си,че доста ме занимава въпроса кой и защо ги мрази до колко дълбоко е вкоренена тази омраза в обществотоПървоначално написано от _donna_
децата ги мразят,щото мама и тати са им казали
или защото някой мангал им е бил два шамара в двора на училището и им е взел телефона..
тийнейджърите ги мразят,защото..и те не знаят защо ама е яко.
скиновете ги мразят,щото си мислят,че са последователи на някаква велика и изпълнима идея.
пънковете ги мразят,щото пънковете си мразят по принцип.
данъкоплатците ги мразят,щото им "ядат от хляба".
възрастните хора ги мразят заради тва,че те не плащат билетчета в градския транспорт..
а всеки,който не спада към тия групи ги мрази заради всичко изредено..
хаха..спокойно,ние българите си мразим по навик.
едва ли дори осъзнаваме,че го правим."да ти ебa майката,бе,простак,къде завиваш.." уотевъ.
на мен пък ми помага.Омразата ми напомня да стоя далеч от тях.И страхът.Това ми е като защитен механизъм.Затова не съм се рабърквала в неприятности![]()
хей, и аз почвам да се убеждавам в това, че е хубаво да мразя циганите и да обичам хомосексуално другаря-скин
малко след момента на осъществяване на моите идеи ще стане ясно за сганта,че няма да я бъде така!Ще бъдат вкарани в релси,ще им бъдат спрени всичките помощи,ще им бъде ограничена популацията(ако трябва насилствено) и ще им бъде показано,че живеят в страна,която не търпи маймуни!Първоначално написано от quench
За отношенията с другите страни-не съм чувал политиката на Словакия(там бяха пребити и изселени няколко стотин мангала от местното население заради сбиване между един циганин и един словак,като в последствие се оказа,че боят е бил между двама словаци..) да им е попречила в какъвто и да е аспект в отношенията им на международно ниво!
Не обичам само цигани, но обичам хора от др етноси, раси, подраси и т.н. най-вече като съм отделена от Българите всякакви други са ми интересни![]()
I am the substance and the one who has no substance.