- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pomo6t vlubih se
hi vlubena sum v 1 mom4e no nz toi kakvo izpitva kum men.V kraq na godinata mu priznah e ne az no moite fr posle mu namerih skypa i mu pisah.Moje bi t'va be6e nai-golqmata mi gre6ka toi me popita dali e vqrdo i az glupa4kata mu kazah da 4e go haresvam sled tova posledva samo 1 mi ok.No az vse pak ne vqrvam 4e e bezrazli4en kum men tui kato prez godinata toi se durje6e mn stranno vse me gleda6e fuka6e se dori no naistina nz rqdko si priznavam 4e sum sgre6ila i rqdko iskam pomo6t,no sega se nujdaq ot tazi pomo6t pove4e ot vsqkoga.da znam rqzuma mi kazva da go zabravq no surceto kre6ti za nego kakvo da prava
moje da e izgubil interes...da e sre6nam dr f. mom4etata sa mn interesni,svalqt se na nekolko f i koqto 1 va pusne..i aideee.a dr te posle se 4udat ''abe toi nali me haresva6e ala bala..svalki tva onova'' a nakraq _)_
Първоначално написано от ™G-Baby™
mi...smqtam 4e nqma zna4enie na kolko si godini za da se vlubi6 no ina4e sum na 13
mi...smqtam 4e nqma zna4enie na kolko godini si za da se vlubi6 no ina4e sum na 13
ясноооо
1-во на 13 НЕ можеш да се вклюбиш
2-ро въобще не знаеш за какво става въпрос...ще мине време и ще спреш да обръщаш внимание на такива неща така че спокс
и..3-то ами няма 3-то ама не си пълни главата с глупости.....от опит ти го казвам
Запомни 1-но.НИКОГА не признавай първа чувствата си към момче.Това ги плаши и бягат!
da znam no napravih malka gre6ka ili golqma dobre de sa kvo da prava vse o6te iskam da razbere kakvo 4uvstva...no me e strahПървоначално написано от sasha_90
ami black_ princes ako iska6 az moga sda go piatm za6toto vi poznavam i davmata no ne iskam posle pak da si kofti znam 4e e trudno no se opitai da naprai6 ne6to izlizai poove4e s fr i si kuponqsvai po lesno 6te ti e ne kakto kaza po skype s izvinenieto 4e ima6 mn da u4i6 q spox az 6te go pitam stava li![]()