.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

vlubena sum kakvo da prava kato nz ni6to za 4uvstvata mu kum

vsi4ko zapo4na prez oniq hladni i mra4ni esenni dni,kogato toi se pribliji do men i me zagovori ot togava kogato go vida ne6to v men trepva 4uvstvam se ....specialno vul6ebno ne moga da obqsnq to4no znam samo 4e go obi4am i to istinski.Da znam za vas az sum o6te malka za takiva silni 4uvstva,no za men ne sum 6tom gi izpitvam.Pisah mu po skypa i mu kazah 4e go haresvam,no vs priklu4i s edno 'mi ok' tezi dumi malko ili mnogo me naraniha a sega v profila mu pi6e za nqkvo momi4e i iska tq da pomisli da znam 4e dori moje da se otnasq za ne6to bezobidno no....naistina iskam suvet ot vas i molqvi samo ne mi kazvaite da go zabrava za6toto ne se zabravq tolkova lesno ne6to tolkova prekrasno znam 4e ima momi4eta kato men koito nadqvam se 6te me razberet a ako nqkoi si misli 4e e nai-dobre da go zabrava da ne si pravi truda da pi6e za6toto az nikoga nqam da moga da naprava tova

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Re: vlubena sum kakvo da prava kato nz ni6to za 4uvstvata mu

Цитирай Първоначално написано от black_princess
    a ako nqkoi si misli 4e e nai-dobre da go zabrava da ne si pravi truda da pi6e za6toto az nikoga nqam da moga da naprava tova
    Никога не казвай никога.
    Сеш'са.

Мега фен Аватара на koalka
    Честно казано не знам на колко години си, май не си казала.
    Относно това, че няма да го забравиш-виж, сама казваш,че си малка.Имаш толкова много време пред теб.Доста тъпо изказване.Какво, искаш да ми кажеш, че няма да го забравиш и няма да си с друг примерно след 10 години ли?

ne iskam da kaja 4e 6te mi e mn trudno da go zabrava i moje bi tursq po lesen na4in za tova na4in po koito nqma da boli tolkova ili ako moje da imq nqkuv variant v koito da ne go zabravqm!Z6toto ne iskam,ne iskam da zabravqm tezi prekrasni momenti NE ISKAM da go guba!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си