.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    ot4aqna_ot_lubov
    Guest

taq typAaAaaA lubov ;(

Zdr na vs. Az sam edno ot4aqno momi4e.Veche ot nqkolko sedmici si nqmam priqtel,zashtoto ne moga da zabravq posledniq. Izplakah si o4ite po tova mom4e,a na nego ne mu puka.Edinstvenoto koeto e pravi kato me vidi e da hvane pyrvata kurva i da q pregyrne samo i samo za go vidq. Ne iskam da me syjalqva...ne me e zarqzal,nito az nego.Prosto si kazahme 4e nqma smisal. Oba4e lubovta si kazva dumata i az ne spiram da mislq za nego.Ponqkoga se 4udq kak taka mi puka za nego,no tova e edna dylga i 6iroka tema. .............I tuk se namesva gajeto mi predi tova mom4e.Bqhme zaedno dalgo vreme,no loshoto e 4e toi e ot drug grad i tova e ujasno gadno,zashtoto naistina sme mn dale4e edin ot drug. Ot4aqna sam,zashtoto sega toi iska da se saberem...A znaete li koe e interesnoto?Kogato hodeh s tova mom4e ot drugiq grad se slu4i neshto gadno i az mn plakah za nego I bivshiq mi priqtel mi pomogna da go zabravq...a sega neshtata se obyrnaha.Az stradam za bivshiq,a po-bivshiq iska da se saberem? I tova ako ne e podigravka na sydbata...ako vobshte q ima I kakvo da pravq?

Мега фен Аватара на koalka

Re: taq typAaAaaA lubov ;(

Така....нормално е да ти е гадно, все пак са минали няколко седмици.Имай търпение, ще го забравиш, но трябва време.Сега, това каква си е хванал е отделен въпрос, вие вече сте разделени и явно на него не му пука.Ти твърдиш, че го обичаш, а защо и ти си му казала, че няма смисъл?Мисли се навреме.
    За по-бившия-няма какво да правиш, освен да му кажеш, че нещата няма да станат.Така и така ви е трудно, като сте далече един от друг, няма смисъл.

ot4aqna_ot_lubov
    Guest

Re: taq typAaAaaA lubov ;(

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Така....нормално е да ти е гадно, все пак са минали няколко седмици.Имай търпение, ще го забравиш, но трябва време.Сега, това каква си е хванал е отделен въпрос, вие вече сте разделени и явно на него не му пука.Ти твърдиш, че го обичаш, а защо и ти си му казала, че няма смисъл?Мисли се навреме.
    За по-бившия-няма какво да правиш, освен да му кажеш, че нещата няма да станат.Така и така ви е трудно, като сте далече един от друг, няма смисъл.
    Shte ti otgovorq zashto sam mu kazala 4e nqma smisal.Zashtoto imah dostoinstvo i sled kato razbrah kakvo e napravil nqmah sili da mu kaja "Ima smisal",zashtoto vijdah 4e za nego takav nqma. Samo se 4udq zashto beshe meseci s men,vsi4ko beshe 4udesno i izvednyj za edin den takova bezrazli4ie Mainata mu...na vsi4ko i na LUBOVTA!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Знам,трудно ти е.Но което не ни убива ни прави по-силни!Ти не си умряла значи това ще ти помогне да станеш по-силна.
    Спри да плачеш.С плач нищо не се постига,а само се нараняваш повече.Не мисли за това момче.Докажи,че си по-силна и от най-силния.
    Покажи му че не ти пука че преграща др момичета.

Пожелавам ти по скоро да го забравиш и да бъдеш по-щаслива!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

!!

taq typAaAaaA lubov ;(
    НЕ обиждай любовта!

АУ!! ..какво отношение само..
    тцт...

ot4aqna_ot_lubov
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Знам,трудно ти е.Но което не ни убива ни прави по-силни!Ти не си умряла значи това ще ти помогне да станеш по-силна.
    Спри да плачеш.С плач нищо не се постига,а само се нараняваш повече.Не мисли за това момче.Докажи,че си по-силна и от най-силния.
    Покажи му че не ти пука че преграща др момичета.

Пожелавам ти по скоро да го забравиш и да бъдеш по-щаслива!
    10x za saveta i za podkrepata.Opredeleno me nadyha da se borq Mersi

cherinka,otnoshenieto mi e takova,zashtoto sym v takyv period.Vsyshnost za kakvo da imam dobro otnsohenie,kato lubovta idva s shtastie i si otiva vzemaiki vsichko?!Nqma smisal.

Град
    in ur dreams
    Олейй, като в мексикански сериал. Ще го забравиш спокойно, но ще мине много време. Знам че отначало е трудно, но се свиква. Съветвам те е да не се захващаш с по-бившия, щом те е наранил веднъж.

Успех ти пожелавам и да си намериш, някой който да те заслужи и да те обича.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си