- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- discoteka
"Нощна"...Бях направила 12 преди 2-3 месеца.И ходихме на РД на една приятелка,а после тя ни заведе на диско.Е,не се прибрахме мн късно - в 3 и нещо се намъкнахме у тях и разбудихме всички роднини.![]()
А за човека,писал преди мен - не бъди сигурен/а.Това,че вашите не са те пускали не значи,че и другите не ги пускат![]()
No one else will have me like you do..
No one else will have me, only you..
Алоо, питат ви за нощни дискотеки. Туй на13 си е 1иста проба неразбиране. Те хора на по 19-20 години не влизат без лична карта пфф. АКто навършиш години да влезеш ще те пуснат.
Зависи от дискотеката.По софийските дискотеки може и така да е,но тук,из малките градове няма такива неща![]()
No one else will have me like you do..
No one else will have me, only you..
Да, така е. Пускат и без да имаш години. В моя град дори ни предупреждават, ако ще има проверки(понякога де). Аз на 15 отидох за първи път на нощна с приятели. Спомням си, че на 14 не ме пуснаха като исках. А иначе съм ходила на нощна с наште като по-малка.
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
za pyrvi pyt s brat mi na 11 nqkyde(nqma6e na4in da ne me vzemebe6e 8-mi mart ) a s fr nqkyde na 12 mislq
am,za 1 pat na detska oba4e na 11,bexme s 10 frs i nekva u4itelka!bexme ot 6h do 9h i s nekoi se pribrax gore dolu de 6ot se zamota[nekoi rodnina]!ina4e trqq6e do po kasno,no u4itelkata predi 8h duxna,dr si tragnaxa,ostanax s 1 momi4e i 1 mom4e,ma toi dokara nekvi frs i stana kutek i aide 4a0 na diskoto!
:]
Ми не си спомням..бях на 12-13 и бях с братовчедка ми..ама кога съм се прибрала ддз..то тва е преди 3 години![]()
ами беше преди някви месецина 13 съм,зна4и за дискотеката пак на 13
бях с приятелки,които бяха на по 16,17
майка ми ме пусна,щото дискотеката беше до хотела,в който бяхме отседнали
отидох в 12:00 и се прибрах в 5:30
А за първи път на детска когато бях на 11
![]()
ох само аз ли не съм ходил на тая проклета дискотека![]()
пълен нещастник съм,мразя се![]()
Не се дръж като ревльо!!!Първоначално написано от кирчо18
![]()
Кво толкова като не си ходил на дискотека.. дори и да си на 18... (ако не се лъжа..) не е болка за умиране... има толкоз по яки неща от няква си дискотека.. недей да хленчиш за глупости![]()
За първи път ходих миналото лятобях с баща ми с една приятелка и с нейния баща.. беше яко.. ама мн изморително.. понеже бях с чехли.. едвам се прибрах
![]()
После ходих още един път.. ама на боровец там беше мн го хубаво![]()
is my religion
На 13 съм и не съм ходила , немисля и да ходя.Немисля , че в дискотеките ще си правя кефа така както когато съм с приятели.А и музиката , която се пуска не ми е по вкуса.
mi ti shte si s fr,tei 4e pak shte sii napraish kefa...a i puskat vsqkakva muzikaПървоначално написано от BebeTooOoo
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
е не то4но всякакваПървоначално написано от VkuS^Na_UstNi
![]()
Примерно ако иска да слуша...Мерилин Менсън или Avril Lavigne
Аз например толкова много съм молила DJ да ми тусне тва, което аз искам
никога не става.Винаги си пускат тва, което на тях си им харесва
Оба4е,най-много мразя,когато пускат 4алга
![]()
![]()
Направо се изнасям от дискотеката.
Аз по дискотеки много много не ходя,пък и нямам намерение.Освен това през лятото дискотеките са пълни с натряскани туристи,които само се чудят как да си купят по-евтин алкохол....![]()
В редките случай ,когато отида не ми казват до колко да стоя,пък и аз не издържам повече от 2-3 часа...
[color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc
Не съм и питала.Ако питам даже на дали ще ме пуснат ,наще са много грижовни![]()
се 1 не ми се и ходи така или иначе
Абе хора, или вие лъжете яко за годините, или ваще са супер безотговорни, или живеете в супер малки градчета и села, където всеки познава всеки![]()
Наще в София не ме пускат на нощна(то без това там, дето пускат под 18г. не са готини дискотеките), но иначе за пръв път отидох 8ми срущу 9ти клас, когато бях на лагер на морето
Тогава се прибирахме рано сутрин...
Леле, аз ако отида на нощна и видя 11-12-13 пикльовци на дискотека ще се счупя от смях ахахахахаа![]()
![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
не помня кога за пръв път отидох на дискотека иначе си стия докато ми омръзне ,ама мен няма кой да ме чака в къщи и е съвсем друго положението,нали се сештате.......
Първоначално написано от SuNsEt
Хах да , ако отида с приятели...ама ще дигнем дискотеката във въздуха.Плюс това веднъж бях на РД в нещо подобно на дискотека , но не баш и нашта компанийка не спряхме да УМОЛЯВАМЕ DJ да ни пусне нещо по различно от чалга.Но така и не стана.Е нищо де седяхме си навънка.Кво толко.![]()
На 14 до колкото помня.Беше колкото да видя за какво толкова иде реч.От тогава и не обичам да ходя на дискотека,просто...; ) по по труги места обичам да грубея.![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
ОоооПървоначално написано от Amigo0o
на това диско ли му викаш?А иначе и аз с учителка бях на 10 още,иначе на истинско диско отидох когато бях на 13 с брачедка ми и съседка ми иии
други хора
...Ми тя почва от 12 и ми казаха в 1:30 да са ме изпрарили у нас а в 1:40 да съм в леглото(точните думи на татко
)ама си легнах е 2:30
![]()
![]()
чак сега зацепвам,защо още не ме пуска пак да ида
![]()
na 11 i polovina do 2
Ами мен по принцип дискотеки и кръчми не ме влекът.Повече си падам по "бордюр" партита :P е и домашни може![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
На 14 и то на детска до 10 часа.![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !