- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- discoteka
na kolko godini bqxte kato vi pusnaxa za 1vi put na noshna diskoteka i do kolko 4asa vi pusnaxa !?
аз не ходя по дискотеки. вече съм на 14 и нито мисля да ходя нито съм ходила. с моята компанийка се събираме или на кафе на цетъра, или на кръчма вечерта, или в квартала някъде сядаме по биричкd, пуснем музика от някоя кола или някой надуе баскасата от вкъщи и си правим купона.
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
май на 14..не помня...Е щом е било на нощна...прибрах се на следващия ден с обедния влак.
На 13 или на 12 , не си спомням.....ами пускаха ме до 12 , но аз се прибирах 1 или 2![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
miiiii nz koda me pusnaha sa sum na 14 zna4iiii of ne moga da mislqno do dosta kusno be6e no az predpo4itam kupon4eta ne diskoteki 4esno kazano
![]()
![]()
![]()
Правu всuчко когато, кЪдето u c когото сu поuскаш...! ЖuвотЪт е един, за да го uзжuвееш както на теб тu харесва! А
1vata mi diskoteka beshe na 7-8,no bqh sas sestra mi,koqto e po-golqmaA 1-vata mi diskoteka s priqteli beshe na 13
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
1-vata be6e nakraq na 1-vi klas,sas u4itelkatat.e. na 7 godini,a s priqteli na 11-12,no ina4e sam me puskali vinagi,kudeto poiskam...
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Ами като по-малка когато бях на 13-14-15 г. винаги са ме пускали, но само до 12 часа вечерта , което за мен беше пълна глупост тя дискотеката започва примерно в 23 часа пък аз трябва да се прибирам в 12.Но след това започнах да изчезвам по цяла нощ.А пък сега направо не се прибирам по 2-3 дена в нас супер ми е![]()
Пъвата ми дискотека бешще на 16 декември 2006 година.Около 4 месеца ми оставаха докато навърша 15.Не ходя често,само когато си имам компанийка,но повече обичам разходките и сладките приказки с приятелите си.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
13-14 ...Много помня каква Е била тая дискотека![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
Нито съм ходила на дискотека, нито смятам да ходя скоро време, а съм на 15-дърта![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Не съм имал желание да ходя на дискотека, камо ли на нощна. На детска ходих в седми клас. В 8-ми учих в друг град и живеех съвсем сам, тогава отидох само веднъж на нощна дискотека.
на 14
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
На 13 - до 4-5 някъде...
Pyrvata mi diskoteka(sama s priqteli..bez rodnini)beshe predi nqkolko meseca!pribrah se na dr-q den,zashtoto bqh v dr grad prosto!
P.S.na 14 sym
ami az sum hodil na 13 oba4e bqh sam i ot 2 godini nasam iskam da hodq oba4e nikoi koito poznavam ne se naviva i az samo sam trqq da hodq i nakraq mi pisna
Еми аз сега съм на 14.Когато бяхме на 13 със сестра ми също ни позволяваха защото сме две и защото братята ни също бяха там.Сега и с тях и без тях пак ходим двете с наша си компания и нямаме определен час!
Не предавай човека,когото обичаш!
Na 12 do 12 4asa \/
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !
На 13 и се прибрах в 7.45 часа![]()
Помня, защото татко ме чакаше пред гаража в колата. Беше спал там, за да ме види кога ще се прибера. Видя ме каза ми Жасмина (той никога не ми говори на име), само да си излязла докато се прибера!![]()
Кряка, кряка после и му мина![]()
Абе я се сабудете .. кой родител, ще ви пусне на 13 до 1 през нощта на дискотека ... ай посмалете малко и си кажете направо до 7 и 30 макс до 9 в Петък ...Мен за първи път ме пуснаха на дискотека до късно като навърших 18 .... но за сметка на това не се прибрах цели 3 дена в къщи
Иначе преди 18 годишна възраст съм ходил на ДЕТСКОТЕКА до 9 часа ли ... колко да е била, не помня точно ... уелком то дъ риъл лайф ....
![]()
... k33p w@lkinG ...