- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- GIRLS CLUB (samo za momi4eta)
Zdraveite momi4eta,ima mnogo ot vas koito sa naranqvani,izpadame v depresii,zaradi mom4etata.4esto pati nie iskame vnimanie,a tova e i koeto edna jena vinagi e iskala,da bade haresvana i jelana,vdiga ni se samo4uvstviteo kogato ni napravqt kompliment,a posle ni kazvat 4e sme nadmenni,drug pat sme tup4eni s obidi i t.n.4esto pravim ne6ta koito ne ni haresvat ili ne iskame,no gi pravim za6toto momi4etata gi iskat,sled tova te ni nari4at kurvi,a kogato otstoqvame sebe si,kogato im otkajem,ni nari4at tapi putki,ne vi li pisna da se otdavate na nqkogo,na koito vsa6tnost ne mu puka za vas...ima i mnogo izklu4eniq,no dori v tezi izklu4eniq go ima mrasni6kiq na4in na deistvie pri mom4etata...kogato kajem 4e vsi4ki maje sa ednakvi,vsa6tnost,te sa ednakvi v tova,4e kato si haresat momi4e...iskat sex...kogato nqma drugo momi4e nasre6ta...te prodaljavat da sa s parvoto...samo i samo da ima kade da zadovolqvat nujdite si...te sa6to obi4at da sa playboys...edno ot me4tite ima e...da sa potanali v razko6...da karat hubava kola...i da imat 100 jeni...togava te sa perfektni za sebe si i za priqtelite si...no kogato tova napravi nqkoe momi4e...to 6te e kurva...za6to nie da nqmame pravoto da si jiveem jivota kakto ni haresva...i da pravim kakvoto iskame...za6to vinagi trqbva da se sobrazqvame s nqkoi...a vsa6tnost nikoi ne se sobrazqva s nas...nie ne sme uvajavani...neka promenim tova...neka se saberem...zaedno vsi4ki...i da dokajem 4e nejniq pol e po silen ot vsqkoga...za6toto e taka![]()
molq da pi6at momi4eta koito sa zainteresovani...da sazdadem sobstveno mqsto v koeto da spodelqme mneniq...razkazi...slu4ki...saveti...i nai-ve4e da si imame uvajenieto i podkrepata koqto trqbva da imame...![]()
Напълно съм съгласна с всичко казано.Браво!И за създаването на място,където да си споделяме също.Ми това е едно подходящо място,не мислите ли?Браво за мнението.Супер си!![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
radvam se 4e ima zainteresovani,i taka edno ot mestata v koito mojem da se sre6tame e v skype,tam 6te napravim ob6t razgovor,6te se izslu6vame,6te davame mneiq direktno,vseki zapisal se,6te bade vklu4en v ob6tiq 4at,vseki koito jelae neka nameri v skype s ime : girls_club1,tam nqma da ima drugi hora osven momi4etata pojelali da se vpi6at v taka nare4eniq klub...6te se u4im na mnogo ne6ta...6te razu4avame razli4ni situacii...molq neka se vpisvat hora koito naistina jelaqt...neka promenim sa6tnosta za jena v mozacite na majete...neka opitame![]()
podkrepqm absolutno!
i az \/
a kak da se zapi6em?
естествено,че ще съм съгласна,но има 1 нещо - жените винаги са позволявали на мъжете да си мислят,че са по-великите,по-силните,но истината е,че ние ги водим.тъй че те могат да се радват на лъжите,върху които си изграждат света,а ние може да знаем истината.и на мен ми е писнало от мъжете въпреки че сега си имам приятел,но много добре знам за кво става дума.знам много добре как ще постъпи с мен - зле,но не искам да мисля за това-ще постъпя като един мъж и ще живея за момента -т.е. докато го изч*кам
-базикам се,просто ще си правя каквото искам - това,което не съм си позволявала да правя преди.тва е начина.
broite i men![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
\/ Браво
![]()
И нали знаете всеобщото мНение, ако един мъж има мНого жени е пич, ама ако Една мацка има повече мъже е курва... Тъпи предразсъдъци !
Иначе с две ръце за идеята![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
opredeleno sam saglasnaa![]()
присъединявам се![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Настоявам темата да се заключи, иначе се толерира двоен стандарт и женска диктатура в този форум. Моята тема по подобие на тази е заключена, затова и тази трябва!
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=107001
Зашто темата менс клуб се заключи а тази не като е по подобие на другата тема :?: :?:
Напълно съгласна съм, даже искам пълномощно в момента![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Първоначално написано от Black_JAG_Bundy
Протестирам и аз. Защо тази не се заключва(модераторите са жениПървоначално написано от skinny
)
Айде стига сте се оплаквали, ние не ви разбиваме сърцата, както вие на нас![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
PROTESTIRAM !!!!Първоначално написано от hoseto_
btw.... e vyyYYyyYyy....eh-eh momi4eta....zashto navsqkade ima konkorenciq po tema za maje i jeni i koi ot tqh sa po dobri....tolkova li vi e akyla bre?!i dvata pola pravqt gre6ki i dfata pola sa gadnqri nito jenite nito majete sa neshto pove4e ot drugiq.....
Неподходящ размер на снимка в подпис!
кой е казал че има конкуренция. Протестираме защото едната тема е заключена поради това че ние сме обсъждали бирата( уж флууд) а тази - не (дето се обсъжда че ще се правят канали по skype това не е ли пак флууд)
Аз съм ЗА! Браво =D>
За мене и двете теми са важни и са с добра идея. Обаче тука не им е мястото. Понеже тва е форум за любов и тези неща тука нямат място. Тва е мойто мнение. Призовам някой модератот (момче) да прегледа правилата и да опредили дали трябва да ги има тези теми. Според мен не трява да ги има, но пък аз съм само потребител нямам право на глас. :dПървоначално написано от hoseto_
Наистина благодаря за подкрепата братя...
само така - като сме обединени и отстояваме правата си ще просъществуваме в този женски свят.
za nishto bratle dlajni sme 4udq se kak oshte ne sa zatvorili taq tema no kakto ve4e kazah nqkoi hora MODERATORITE SA JENI !!!!!!Първоначално написано от Black_JAG_Bundy
Неподходящ размер на снимка в подпис!