- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- GIRLS CLUB (samo za momi4eta)
ние не обсъждаме кой е по-добър и кой по-лош,а това,че мъжете се държат грубо дори и да не го искат и че в природата им си има някои неща,които съзнателно или не обиждат и нараняват жените.ние също правим някои неща неправилно,но ще дам 1 ситуация за пример - много по-често един мъж би отишъл да се извинява на приятелката си за простотиите,които е направил,дори и да не съжалява и тя веднага ще го приеме въпреки че в повечето случаи той е готов още в същия миг пак да постъпи тъпо,отколкото една жена по такъв начин да се държи.просто си играете с нашата чувствителност и афинитет към всякакви романтични жестове.се тая де.тва беше само един пример.
podkrepqm ideqta na GOTHIC LADY s dve race dva kraka i glava \/
Iskam pyrvo da te pozdravq za dobre sinteziraniq komentar otnosno jenite i myjeta.Nai-ve4e sym syglasna s tova 4e ne si pozvolqva pylna svoboda za6toto ni e strah 4e nqkoi(viziram mom4etata) mogat da razpravqt za nas kakvi li ne gluposti.A nai-obidnoto za edna jena e da 4ue za sebe si 4e e k*rva ili nekvi takiva nevqrni ne6ta.ne nie ne sme nito po-slabi ot myjete nito po-typi....NIE SME SILNI za6toto sme edinni i se radvam 4e tyk mojem da go pokajem .....dori smqtam 4e tazi tema trqbva da byde pro4etena ot mnogo myje za da razberat s kogo si imat rabota
taka 4e i az sym v jenskiq klub NEKA VSI4KI DA VLEZEM V IGRATA I DA POKAJEM 4E MOJEM I BEZ MYJE
[/i][/b]
Атентаторки самоубийци....
ехооооооо
още ли не сте локнали темата![]()
![]()
Защото гъзарчетата умеят да карат момичетата да се чувстват специални.Не,че аз си падам по гъзарчета,когато ги видя ми идва да им се изплюя в русата перушина (иначе казано - коса).Първоначално написано от TheNightRider
![]()
Ам,а относно "клуба" - дори не прочетох цялия пост,ако беше на кирилица можеше да прочета и второто изречение,ама ТЦ,след първото изречение разбрах какво ще има надолу.Много се дразня на някви побъркани момичета на максимум 13 години да почнат да ревАт всеки месец,че някъв мухльо ги зарязал ... Пф,прекалено лигаво ми се вижда,а и наивно ...![]()
taka e malko e glupavo no prosto ne e 4esno............![]()
i tolkova.........tva e kosmi4eska katastrofa......zna4i az se dvija s nqkoe mom4e ama ei taka nqkoi me vijda i po kusno me vijda da se dvija s dr mom4e i ve4e sum stanala kur*a bassi tupoto v daskalo i navsqkude mom4etata me nari4at ili ku*ka, ku*va ili puk magistralka xax.........e ne sa li tupi sa e.......ne vs no nqkoi koito se mislqt za golqma rabota pffffffffff
![]()
![]()
mani,mani
![]()
![]()
![]()
Правu всuчко когато, кЪдето u c когото сu поuскаш...! ЖuвотЪт е един, за да го uзжuвееш както на теб тu харесва! А
abe vie ste mn tupi ligav6tini i az sum momi4e oba4e ne govorq za $_ks i kak da si povdigam cicite q shut up bitches =)
punk is my stile killing is my hobby you r my passion
bravo mnogo dobra ideq 100% suglasna![]()
OB!4AM T3, SUBL!4A! S3!!!
ne e to4no taka ... ne slagai vsi4ki pod obsht znamenatel gazar4etata sa takiva tva trqbva da i e qsnoi sled kato ti ne si takava kfo pravish pri tqh?! ...
tupo zvu4i da .. no taka si e .. slu4ka v koqto da me izpolzvat.. mne ne moga da se setq.. az trudno pomnq takiva neshta
po edno vreme s nai dobriq mi fr(ne e nai podhodqshtiq primer
) se bqhme skarali zashtoto toi ne mi obrushtashe dostatu4no vnimanie zaradi edin drug 4ovek koito .. abe cupeshe mu se kato ne izlizaha i na men mi kipna
iskame si vnimanieto da .. az li4no iskam mn`neshta i sum mn`kaprizna
i zashto kogato im otkazvash da te nari4at "tupa ... " shtoto prosto ne znaesh kak da go apravish :P ili moje bi go pravqt za da ti stane kofti i da se suglasish
![]()
Ами съгласна съм, че една жена не може да живее живота си, точно така, както желае без да стане "курва". Имам в предвид, ако просто е преуспяла, и има хубава кола, подържан вид и т.н...
Видях няколко поста преди мен, че стана дума за "гъзарите". Тези толкова смешни изрусени, надменни и прекалено заслепени от собствената си (и измислена) светлина. Те са просто без коментар. Наистина, съгласна съм, че разни пикли и мои връснички, които са без капчица мозък, ходят по акъла на "гъзетата". Но както се казва "всеки е различен... и същевременно толкова еднакъв". Както и гъзарчетата, така и малолетните духалки.
Познавам "гъзар", които мога с уважение да го нарека така. Защото има с какво да се надува: има пари, красив е, хубава кола... Но не го прави! Той е един от най-милите и умни хора, които познавам. Така и с другата част... Все още има нормални и свестни момичета, които знаят какво искат от живота и им харесват не само пошлите неща.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
ako si4ki obsajdahme temata na jivo 100% 6te ima mnogo krav![]()
btw...temata stana pylna karanica![]()
obra6tam se kum moderatorite s molba da loknat tazi tema![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Dead`Paladin
Престани с тъпите си постове и коментари.
Просто става голям лаф в скайп.
Обсъждаме всевъзможни неща..
И все сме се събрали готени путки![]()
Не мисля, че трябва да става като феминистки клуб, по - скоро нещо като споделяне между момичетата и някаква подкрепа. Пишете ми на лична...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
lele,kakvo tolkova protiv gazarite imate?az puk haresvat to4no takiva mom4eta,poddarjani sa,imat si pari4ki(kvo nqma az da im pla6tam smetkite)znaqt kakvo iskat i kak da go polu4at.edinstvenite koieto gi opluvat sa mom4eta koito sa preebani zaradi tqh,ili momi4eta koito ne biha imali vuzmojnostta da izlqzat s tqh.naduvali se-mi 6te se naduvat kato sa hubavi i bogati-kvo lo6o.az sum TVARDO ZA GAZARITE
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Първоначално написано от Black_JAG_Bundy
и аз съм за тая тема да се заклю4и
газарка,извинявай,мила,но си много зле. и кво като е богат и има пари? може ли само това да задоволи нуждите и желанията на една жена бе,момиче??може ли изобщо да има момичета,които да са такива материалистки?!не мога да си го обясня.да не говорим,че за мен не са поддържани,а грозни.когато си грозен и пъпчасал не трябва да гледаш да го замажеш,щот така ставаш още по-тъп - поне в моите очи.
i men me broite...prosto "guzarkite"(ne za vsi4ki) prosto si tursqt nqkoi bogat 4e da go izpolzvat i posle da go zarejat...=[
punk is my stile killing is my hobby you r my passion
Nikoga ne sum bila po suglasna s nqkoq tema![]()
кой ви е виновен че са ви разбили сърцата.Всеки сам си е виновен за постъпките си и за нещата които прави.Вие сте си виновни че тръгвате със някой който не ви уважава такава каквато сте и после ни слагате под общ знаменател...Тва че сте слаби психически не е повод да съдите целия мъжки свят.Защо ние не ви съдим и опрекваме, а ви е все се дъпате докато ние се примиряваме с фактите и търпиме всичко и нямаме нищо против... еб@л съм ви в феминизма (с извинение...)
МОЛЯ ТЕМАТА ДА БЪДЕ ЗАКЛЮЧЕНА,ПОРАДИ ФАКТА ЧЕ Е БЕЗМИСЛЕНА !(подкрепям другарите от миналите постове...)
saglasna sam![]()
![]()
![]()
Ей, мн се нервя на такива тъпи събирания на момичета с черепна фактура, които са емоционално, умствено и социоално недорасли да погледнат на малко повече няколко см от лицевия си дял. Някакво си си тъпо събиране, в което преобладава някакво си си нахъсване с цел повдигане самочувствието на емоционално рухнали момиченца, които са се цапнали в стената на отрицанието. Мога да кажа само едно звучно "Е гати и т*пата тема"!!!.
what you see depends on where you stand