- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Отървах си от използвачите!
Най-после. Една пача ми вдигна скандал, а аз въобще не се сдухах! Даже ми е леко. Ами и аз до скоро дружах с едни аутсайдери, които сега ми викат, че ме съжалявали, без да виждат колко са жалки те самите. Използваха ме, после настроиха класа ми срещу мен и сега всички ме мразят. Както и да е, тези хора вече не съществуват за мен.
А вие "изхвърляли" ли сте боклуци през живота си?
Za sajalenie da i rpodaljavam 4istkata......tova e nai-gadnoto 4uvstvo koeto sam izpitval ako trqbva da sam 4esten...no koito si go zaslujava si go zaslujava....
Gotina tema btw...
Завършихме и няма да се видим вече, чакам следващите боклуци, защото от 7 клас насам все на такива попадам.
Скарах се с една пача и този скандал вместо да ме сдуха ми олекна! Вече ги изтрих от живота си. Имам чувството, че повече няма да ги видя никога повече. Дано! Дано вече да не попадам на тъпи хора повече!
на всеки се случвада и аз най-редовно си правя чистка
![]()
първо търся причината в себе си
минава време и виждам,че не съм грешала \
/ макар да ми е гадно
и пак минава време и намирам стойностни хора
обаче този път чистка няма
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
А триете ли им номерата, хвърляте ли вещи, които ви напомнят за тях? Защото аз като направя така и ми олеква.