.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мърморанка
    Guest

Той ще ми липсва много :(

Хей ! Здравейте всички Искаше ми се това лято да бъде много готино,но едно нещо го помрачи още от самото началоо.Приятелят ми с който сме заедно от 9 месеца някъде замина да работи в друг град и няма да го видя през цялото лято,а само по тела ще се чуваме.И ми е много мъчно, нямам и много приятелки и наистина нз как ще го изкарам това лято.... Много ми е мъчно за моето момче,защото до сега не сме се разделяли за толкова много време,а и мъничко се притеснявам от това което той би направил там... Не ,че сам параноичка,но просто се притеснявам...

Мега фен Аватара на koalka
    Не сте се разделяли за толкова, но няма да има проблем, ако искате да сте заедно и се обичате.

Re: Той ще ми липсва много :(

Цитирай Първоначално написано от Мърморанка
    Хей ! Здравейте всички Искаше ми се това лято да бъде много готино,но едно нещо го помрачи още от самото началоо.Приятелят ми с който сме заедно от 9 месеца някъде замина да работи в друг град и няма да го видя през цялото лято,а само по тела ще се чуваме.И ми е много мъчно, нямам и много приятелки и наистина нз как ще го изкарам това лято.... Много ми е мъчно за моето момче,защото до сега не сме се разделяли за толкова много време,а и мъничко се притеснявам от това което той би направил там... Не ,че сам параноичка,но просто се притеснявам...
    Гадно е, но щом го обичаш, не би било проблем мисля. Излизай с приятелките си дори и една да е.. забавлявай се. Прекарвай си хубаво ии си отвличай вниманието

mi kato se pritesnqva6 prosto otidi da go vidi6

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Дам, защо не идеш да го посетиш?

Град
    Пловдив

само за лятото? хич не се притеснявай, няма да ти изневери с повече от 2-3

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Цитирай Първоначално написано от petela mi qnko
    само за лятото? хич не се притеснявай, няма да ти изневери с повече от 2-3
    Няма! \/
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Ако го обичаш и му вярваш, няма защо да се тревожиш.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако си сиг в любовта ви защо се притесняваш.Ако държи на теб няма да ти изневери!

Абе хора, не че нещо ама сте малко наивнички. Това е цяло лято, а той е МОМЧЕ, верно че ходят от 9 месеца ама се пак момчето си е момче. Миличка не искам да те плаша но е много вероятно той да ти изневери поне веднъж
    Не се задоволявай с това което е лесно, знай че винаги можеш да постигнеш повече от това което предполагаш.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от KuchKa
    Абе хора, не че нещо ама сте малко наивнички. Това е цяло лято, а той е МОМЧЕ, верно че ходят от 9 месеца ама се пак момчето си е момче. Миличка не искам да те плаша но е много вероятно той да ти изневери поне веднъж
    Защо пък всички да са еднакви?Какво като е момче?Някои от нас-момичетата,не го ли правят?Та по темата...Ако си сигурна в любовта му и мн се обичате няма за какво да се притесняваш.Ако любовта е силна,тя ще оцелее.Ако мн ти лиспва,пък отиди да го видиш.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си