- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak da go vpe4atlq???pls heeeelp!!!!!
obi4am stra6no mn tri mom4eta. ednoto e mn 4arovno i krasivo , drugoto e krasivo sus sportna natura i...abe po4ti perfekten.ta te dvamata sa 11 klas (t.e. po-glemi ot men-7 klas)tretiqt ne e krasiv no e sus stra6no izlu4vane i e 4aroven osven tova e ot moq klas.no purviqt i tretiqt si imat gajeta a za vtoriq nz no mn go obi4am ( ne za6toto e mn krasiv).ta... da se vurnem na temata trqbva da im xaresam na vtoriq 6toto nego mai mn obi4am no az ne sum slaba(ne s 1-2 kg pove4ko ami ...abe prosto sum debela)...a zn 4e tva e mn vajno za mom4etata. super mega hiper mn iskam da trugna s nego no...kak po dqvolite da go nakaram da me xaresa. ili s vtoriq...vsu6nost6 nz s koi iskam da sum no mn gi obi4am trimata po4ti ednakvo.molq vi mi pomognete da izbera koi i ako imate idei kak da go spe4elq 2-riq (
) pls kazvaite.trqbva mi spe6no- utre 6e se vida s vtoriq i purviq....a tretiq zn 4e go obi4am a puurviq mai dneska razbra poneje ne e normalno momi4e da te gleda vse 1 si nai prekrasnoto ne6to na sveta i da e bezrazli4no kum mom4eto( pone taka mi kaza 4e sum gogledala edna fr koqto be6e s men kato go vidqx)e tva e .ako moje nqkoi da mi pomogne priemam i kritiki i suveti
![]()