.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Град
    Sofiq

Moderated:как да ми спре менструацията за няколко часа?

Zdraveite imam malak problem,koito nz kak da razre6a.Eto kakvo,predi edin den mi doide i v momenta sam v cikal,poprincip me darji 4 dni,a az sled edin den zaminavam i s gadjeto mi nqma da se vijdame nai malko mesec i mnogo iskam da go napravim predi tova.Molq nqkoi koito znae da mi kaje ima li na4in,hab4e ili kakvoto i da e za da spre da mi te4e za nqkolko 4asa ili polovin den,ne6to takova.Na nqkoi moje da im se stori malko sme6tno,no az naistina mn iskam da go napravim predi da zamina,no nz kak

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Пробвайте в банята

Да в банята е добро решение.Иначе имаше една цака да си го спреш с противозачатъчни обаче съм забравила как става,бях го чела някъде.Виж в нетя все трябва да пише някъде.Ако не си направи промивка и в банята

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Re: MOLQ NQKOI AKO ZNAE DA MI KAJE???

Цитирай Първоначално написано от PeAcH
    Zdraveite imam malak problem,koito nz kak da razre6a.Eto kakvo,predi edin den mi doide i v momenta sam v cikal,poprincip me darji 4 dni,a az sled edin den zaminavam i s gadjeto mi nqma da se vijdame nai malko mesec i mnogo iskam da go napravim predi tova.Molq nqkoi koito znae da mi kaje ima li na4in,hab4e ili kakvoto i da e za da spre da mi te4e za nqkolko 4asa ili polovin den,ne6to takova.Na nqkoi moje da im se stori malko sme6tno,no az naistina mn iskam da go napravim predi da zamina,no nz kak
    auu,mnogo slojno,vzemi go s tebe... zagorqla si a,aaaa,lele edin mesec nqma da me 4ukaaaa.aaaaaa.
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    varna
    da s protivoza4at14ni stava, no predi tova trqbva ve4e da si gi pila edin mesec i da zapo4ne6 sledva6tata opakovka bez pauza ot 7 dni. taka nqma da ti doide naistina. oba4e v tvoq slu4ai nz kvo moje6 da naprai6 osven tva deto ve4e ti kazaha - v banqta.

Guest
    страшен проблем, питай майка ти на твоите години ка се е справила с него, аман от прости дечурлига

Guest
    napravete go kvo ot tva 4e si v cikal nqma stra6no e malko e nexigeni4no no ako e saglasen stava.

Супер фен Аватара на FelisDirus

Цитирай Първоначално написано от fire_magic
    auu,mnogo slojno,vzemi go s tebe... zagorqla si a,aaaa,lele edin mesec nqma da me 4ukaaaa.aaaaaa.

Млъкни, бе, Loser! Какво си се напънал да коментираш - нито помагаш, нито си интересен.

По темата - няма как да спре да тече. Но не мога да разбера какъв проблема да го направите и така? Това никога не ме е спирало, когато съм с приятеля ми. Пък и него не го бърка.
    Ако пък ти е толкова неудобно, както другите вече казаха - в банята!
    Собственост на Canis_Dirus

Guest

хвани си някой там където заминаваш и го изчукай

Всъщност може с лъжица червен пипер във чаша вода и да го изпиеш... Ама сигурНо е неприятно .... Vitamin C
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от MuJleH4eTo
    Всъщност може с лъжица червен пипер във чаша вода и да го изпиеш... Ама сигурНо е неприятно .... Vitamin C

Стига с тези измишльотини!
    Да вземе да се повреди момичето заради глупости.

Не прави подобни неща. Това е менструация, няма как да я спреш! Разбери го.
    Собственост на Canis_Dirus

v banqta e nai dobroto re6enie

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Май в банята найстина
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако почнеш противозачатъчни или прогестеронови таблетки, ефект ще има-ще ти спре, но след 2-3 дни. за няколко часа нищо не може да се направи. навий го така или не го прави!

Град
    София
    Хора с витамин С бе.Спира за няколко часа не напълно ,но поне се разрежда и не тече обилно

С аналгин, но не препоръчвам да го правиш. Вземаш няколко аналгина през 1-2 часа и спира.

Crewe
    Guest
    ти си нехиниеничен

Направете го във ваната или под душа - все тая, знаеш ли колко народ така го правят...

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Значително ще ти намалее(до няколко капки) ако ядеш лимон през деня..
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

az ne vqravam na tq raboti...ne mislq 4e ima kak da se spre

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Съгласна съм с твърдението за витамин ц с него задължително спира.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    С аналгин, но не препоръчвам да го правиш. Вземаш няколко аналгина през 1-2 часа и спира.
    Аналгина не го ли усилва?
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Аналгина не го ли усилва?

би трябвало да го засилва защото той ззагрява тялото

Zai4o.15
    Guest
    Tva s limona bitraalo da pomogne, 6toto na men ponqkoga kato mi e mn slilno i piq razreden s voda sok ot limon i namalqva...za tva mai limona e nai efektivno...aide i ako stane s limona se nasladete do krai predi da zamine6 \/

Spored men tova s Vitamin C e nai-efektivno,a i az sum go probvala.. uspeh
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Град
    Berlin
    Цитирай Първоначално написано от palomaaa
    az ne vqravam na tq raboti...ne mislq 4e ima kak da se spre
    А ти вземи и се научи да пишеш на родния си език

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си