- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:как да ми спре менструацията за няколко часа?
Zdraveite imam malak problem,koito nz kak da razre6a.Eto kakvo,predi edin den mi doide i v momenta sam v cikal,poprincip me darji 4 dni,a az sled edin den zaminavam i s gadjeto mi nqma da se vijdame nai malko mesec i mnogo iskam da go napravim predi tova.Molq nqkoi koito znae da mi kaje ima li na4in,hab4e ili kakvoto i da e za da spre da mi te4e za nqkolko 4asa ili polovin den,ne6to takova.Na nqkoi moje da im se stori malko sme6tno,no az naistina mn iskam da go napravim predi da zamina,no nz kak
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Да в банята е добро решение.Иначе имаше една цака да си го спреш с противозачатъчни обаче съм забравила как става,бях го чела някъде.Виж в нетя все трябва да пише някъде.Ако не си направи промивка и в банята![]()
auu,mnogo slojno,vzemi go s tebe...Първоначално написано от PeAcH
zagorqla si a,aaaa,lele edin mesec nqma da me 4ukaaaa.aaaaaa.
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
страшен проблем, питай майка ти на твоите години ка се е справила с него, аман от прости дечурлига
napravete go kvo ot tva 4e si v cikal nqma stra6no e malko e nexigeni4no no ako e saglasen stava.
Първоначално написано от fire_magic
Млъкни, бе, Loser! Какво си се напънал да коментираш - нито помагаш, нито си интересен.
По темата - няма как да спре да тече. Но не мога да разбера какъв проблема да го направите и така? Това никога не ме е спирало, когато съм с приятеля ми. Пък и него не го бърка.
Ако пък ти е толкова неудобно, както другите вече казаха - в банята!
Собственост на Canis_Dirus
хвани си някой там където заминаваш и го изчукайПървоначално написано от PeAcH
Всъщност може с лъжица червен пипер във чаша вода и да го изпиеш... Ама сигурНо е неприятно .... Vitamin C![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
Първоначално написано от MuJleH4eTo
Стига с тези измишльотини!
Да вземе да се повреди момичето заради глупости.
Не прави подобни неща. Това е менструация, няма как да я спреш! Разбери го.
Собственост на Canis_Dirus
v banqta e nai dobroto re6enie![]()
Май в банята найстина![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ако почнеш противозачатъчни или прогестеронови таблетки, ефект ще има-ще ти спре, но след 2-3 дни. за няколко часа нищо не може да се направи. навий го така или не го прави!
Хора с витамин С бе.Спира за няколко часа не напълно ,но поне се разрежда и не тече обилно![]()
С аналгин, но не препоръчвам да го правиш. Вземаш няколко аналгина през 1-2 часа и спира.
ти си нехиниеничен
Направете го във ваната или под душа - все тая, знаеш ли колко народ така го правят...![]()
Значително ще ти намалее(до няколко капки) ако ядеш лимон през деня..
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Съгласна съм с твърдението за витамин ц с него задължително спира.
Аналгина не го ли усилва?Първоначално написано от `Death`Whore``
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
би трябвало да го засилва защото той ззагрява тялото![]()
Tva s limona bitraalo da pomogne, 6toto na men ponqkoga kato mi e mn slilno i piq razreden s voda sok ot limon i namalqva...za tva mai limona e nai efektivno...aide i ako stane s limona se nasladete do krai predi da zamine6 \/
Spored men tova s Vitamin C e nai-efektivno,a i az sum go probvala.. uspeh
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
А ти вземи и се научи да пишеш на родния си езикПървоначално написано от palomaaa
![]()