- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Една изповед
Трябва ми спешен съвет защото вече не издържам.От както се помня Имам 1 приятелка(Дани) с която се разбираХМЕ.Живеем една до друга,заедно бяХМЕ постоянно.Тя е 2 години по-голяма от мен.Вярно,карахме се,но след това пак си бяхме приятелки.Когато станах на 11 или 12 години до нас се нанесе едно семейство,с 1-на дъщеря по-малка от мен с 3 години...,казваше се Н.
Запознах се с Н.Започнах да излизам и с двете но по различно време,и аз глупачката послушах др хора,коита казаха:защо не ги запознаеш?
Казах си какво пък,така ще сме повече и ще е по хубаво.Е да ама не.Не беше хубаво а гадно.В началото 3-те се разбирахме.След това нз какво стана.Бях се ядосала на Н. и не я виках.Докато в същото време те с Дани си излизаха.Мина време и се сдобрихме.Всичко се беше коренно променило....Дани и Н. се бяха доста опознали и имаха доста неща,които аз незнаех.
....
Пораснах уроците в училище ставаха все по трудни и дълги.Дани също имаше мн да учи.Когато Дани имаше много да учи ние с Н. ходехме да я търсим.Но когато аз имам много уроци нямаше такова"посещение"-не идваха изобщо.Постепенно когато излизахме чувствах колко всичко е различно и променено.
Тази година Дани беше 12 клас докато имаше изпити,аз и се обаждах.
А Н. ме викаше да излизаме-защото Дани не можеше да излиза.
Нещата се обърнаха-края на срока тоест от 19до 24 не можеш да излизам защото трябваше усилено да уча за повишаване на оценките.2-те не ме потърсиха нито веднъж.
И аз спрях да ги търся.Защо да ги търся?Няма смисъл не им трябва и е очевидно.
Реших да видя дали ще ме потърсят тази ваканция.
Според вас правилно ли постъпвам?"Отмъкнаха" ми единственото момиче с което можех да споделя нещо....И сега ми е мъчно.
Аз ги запознах а те ме за*баха.....
Сега съм сама с книгите и компютъра си.
И нз какво да правя?Как да си върна приятелката?Това е май невъзможно.....................![]()
![]()
![]()
Оле,много завъртяна история,честно.По-добре поговори с Дани и кажи това,че искаш отново да си възвърнете предишните взаимоотношения,доколкото това е възможно.Не се обвинявай,затова,че си ги запознала,едва ли си мислила,че нещата ще се развият,по този начин.Избери едно от двете момичета и така,ох оплетох се и аз вече,рядко ми се случва да не мога да дам съвет.Но помисли за себе си инедей да страдаш и да се самообвиняваш.И каквво казваш,че си останала сама.Я стига,та живота е пред теб да не би Дани и Н да са единствените хора на този свят,потърси идруги приятелки,ако не можеш да разчиташ на тях......успех и ме извини за объркания коментар по темата ти.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Все едно гледам моята история.Виж,аз ги зарязах и си намерих хиляд по готини френдки с които ми е 100% по забавно.Те са интригантки и ако не си го осъзнала още скоро ще го разбереш.![]()
Ти си ревла. Я се стегни!
zaebi gi v toq svqt ve4e po4ti nqma istinski priqteli....si4ki samo gledat da te izpolzvat i tva e. Ima dosta po-vajni ne6ta v toq jivot ot tova - naprimer semeistvoto,lubovta i t.n. pone spored men
Благодаря за съветите.Ще ви послушам и ще ги зарежа.Няма да ги търся повече....Ако ме потърсятт ще ги накарам да съжаляват че са се отнесли така с мен.