Zdraveite....pi6a 4esto tuk i to nqkakvi elementarni problem4eta,no v momenta osuznavam 4e imam problem za koito ne sum si davala smetka, a toi naistina e seriozn i me potiska I toi e 4e horata okolo men me "ebavat" prekaleno mnogo.....No kogato me vidite za purvi put nikoga nqma da se zamislte nad tova.....Izglejdam si super, nqmam kompleksi za vun6nost, usmihvam se, ob6titelna sum, imam priqteli i pz mesec razli4no gadje, hodq po kuponi i se subiram s kompaniqta mi po4ti vsqka sedmica, imam priqteli ot stariq klas, ot noviq su6to...v daskalo poznavam mn hora....a 6to se otnasq do u4eneto- ne go prenebregvam...I tezi ne6ta ne sa plod na samo4uvstvuie bez pokritie, a sum se zamislqla dulboko nad vs edin aspekt ot po-gornite i nz kude e problema za tova 4e tvurde n me "ebavat"....nqkakvi tupi 6egi4ki, komentar4eta.....kogato si zamul4avam stava veselo i horta si mislqt "tq nosi na maitap" i produljavat o6te pove4e....A kogato re6a da "zatapq" nqkoi go pravq prekaleno grubo i izliza 4e ne nosq na maitap.....A az principno kato sum v golqma i nova kompaniq v na4aloto pove4e si mul4a i nabludavam drugite.....i to4no v takiva momenta kogato nqkoi se "izebava " s men izklu4vam i ni6to e moga da kaja za da stane sme6no i ot dvete strani....Primerno ot skoro ima edin nov v na6ata kompaniq..toi e "otvoren" ili p skoro se pravi na takuv, za da privli4a vnimanieto....I negovite 6egi kum men sa infantilni, ama az ne moga da se vuzdarja da ne mu otgovorq....i nz dali ne6tata , koito gi kazva ( grubi4ki sa ) naisrtina gi misli ili e samo "ebavane".....eh...da be6e samo toi i dnes ne6to izvednuj nastroeneto se izpari sled porednoto "ebavane" i toi mi kaza 4e sum infantilna i 4e ne nosq na maitap, a az mu kazah 4e prekalqva.....Az primerno bih iskala da si ob6tuvam s tozi 4ovek NORMALNO...a tupite mu 6egi me obijdat i dori ne moga da razbera dali da gi priemama kato maitap ili da go ZATAP[Q ZLOBNO........i tova polojenie mi se slu4va 4esto.....priemat me kato obekt za "ebavka"......