Цитирай Първоначално написано от find_m3
Пфууу ако пишеше малко по-различно (като стил) бих казала,че те познавам.Знам момиче дето нейните 2 приятелки все я ебават ,че е бавна и не отвръща на нападки.... Ми я кажи някой от "майтапите" и как ти си отвърнала за да можем да преценим кое е грубото
mi primerno bqhme 3 mom4eta i az ( ediniq mi be6e biv6iq), a drugiq e ot moito dakskalo, tretiq e tozi za koito spomenah po -gore....i si govorim za bala na na6ite abiturienti 4e 6te e e v edi koq si disoteka. Tozi ot moito daskalo me pita "ti 6e hodi6 li", a az kazvam nz. A toi se izcepva "tebe v edi koq si koq si disko ne te pusnaha , puk na taq 6e hodi6"....Za6toto az nqmam 18 i nqjkolko dni predi tva bqhme v st grad i tam naistina ne me pusnaha v na4aloto vuv vuprosnata disko, no v kraina smetka vleznahme.A tozi moi friend e malko po zamojen i samo pari razdava, za da go puskat ( vupreki 4e i toi nqma 1 Drugite dvama se zahiliha adski mn za6toto te sa ve4e nad 18 i nai mi stana gadno za biv6iq kato se zabavlqva za moq smetka Na tova az nqma kvo d aotgovorq ili pone ne se setih v momenta i eto pak smqh za moq smetka znam 4e be6e tup primer.....