.

Виж резултатите на анкетата: za ili protiv bi,homo?

Гласували
37. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • za

15 40,54%
  • protiv

16 43,24%
  • samo za homo

1 2,70%
  • samo za bi

5 13,51%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: za ili protiv???

za ili protiv???

ami daite otgovor i se obosnovete za6to...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    Село.София
    Нитом съм за нито против секи човек може да си прави каквото си иска с живота
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

za 6toto ne mi pre4at da di6am,qm i spq taka 4e nqma problem deto da sum protiv....
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Цитирай Първоначално написано от Levane
    Нитом съм за нито против секи човек може да си прави каквото си иска с живота
    hetero, homo-za, protiv...tova ne6to kato ma4 levski-cska li trqbva da b1de...?
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не мисля да гласувам, няма ми го необходимия отговор. Аз съм в неутрална позиция. На мнение съм, че всеки има свободата да прави, каквото прецени за добре за себе си, нямам право да съдя никого.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Не мога да ги съдя, при положение че, макар и по кръв и характер хетеросексуална, съм мислила, фантазирала и дори предприемала известни действия по посока друго момиче.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    така.значи аз съм и за,и против.за,защото всеки си има право на избор да си прави каквото иска със собствения живот,защото животът си е негов.но съм против,защото понякога се отвръщавам.хомосексуализм специално е против всички природни правила.виждали ли сте някъде животни от еднакви полове да бъдат заедно и да създават поколение?вярно е,че животните само и единствено създават поколение.ние-хората,сме висши,мислещи същества.но това е против всички обществени правила.и двама души от един пол не биха могли да отдадат значимото на обществото.но все пак за любовта няма граници.за мен не е приемливо и затова гласувах против.тва е
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

В интерес на истината хомосексуални действия има и при животните - особено при младите мъжки. Елени, делфини, даже жаби са от многото примери.
    Нищо няма да е вечно, винаги прието,
    всичко си отива глухо с удар на сърцето,
    като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
    онова неизмеримо, което трябва да намеря.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Наде - Дървен Философ
    В интерес на истината хомосексуални действия има и при животните - особено при младите мъжки. Елени, делфини, даже жаби са от многото примери.
    да,възможно е,но не е нормално.това имах предвид.че е в противоречие с природните закони.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Природните закони са толкова противоречиви, че не можем да се позоваваме на тях. Така например за младите мъжки в едно стадо е по-добре да си "помагат" взаимно и да не закачат женските, защото старите алфа-мъжкари могат и да ги убият.
    Нищо няма да е вечно, винаги прието,
    всичко си отива глухо с удар на сърцето,
    като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
    онова неизмеримо, което трябва да намеря.

Фен
    Град
    PInKLanDIq
    Всеки по едни или други причини си избира какви сексуални наклнностти да има!Но ми става странно като вида хора от един пол да се целуват!

Град
    Sofia
    za ili protiv bi,homo?
    + za
    + protiv
    + samo za homo
    + samo za bi

ААААААААААА какво имаш впредвид?
    Голям размер на картинката! /machoka/

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Не мисля да гласувам, няма ми го необходимия отговор. Аз съм в неутрална позиция. На мнение съм, че всеки има свободата да прави, каквото прецени за добре за себе си, нямам право да съдя никого.

Напълно съгласна съм.
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    В мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL

Град
    София
    Щом го има значи не е толкова страшно.. Та дори и в природата го има.. Да вярно е че е противоестесвено... На мен лично не ми е приятно да видя двама мъже да се... Някак си.. Странно е... За жените.... При тях не толкова но мъж + мъж..
    Вие на хероин ли сте бе?

Няма да гласувам, тъй като желания от мен оитговор го няма в анкетата. Нямам нищо против тях, всеки сам избира как да живее, само да не прекаляват с афиширането на предпочитанията си.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от love_girls
    za ili protiv bi,homo?
    + za
    + protiv
    + samo za homo
    + samo za bi

ААААААААААА какво имаш впредвид?
    ami neznam v koe ne sum se izrazila pravilno ima6 li ne6ty protiv bi i homo vruzkite v ob6testvoto ili ne ti pre4at ?

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    tvyrdo az sam protiv,i ne moga da imam takiva priqteli do sebe si,enzavisimo kakvo imat te pravo da si izbirat.....
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от fire_magic
    tvyrdo az sam protiv,i ne moga da imam takiva priqteli do sebe si,enzavisimo kakvo imat te pravo da si izbirat.....
    А ти от къде си сигурен, че вече нямаш такива приятели до себе си??
    На който му се убива време...

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от Sam90
    sigyren sam,zastoto nqmam takiva,hahahah ,sheguvam se,imam predvid takiva kato tebe koito go pokazvat,a ne nqkoi skriti pedali....
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме

Цитирай Първоначално написано от Sam90
    sigyren sam,zastoto nqmam takiva,hahahah ,sheguvam se,imam predvid takiva kato tebe koito go pokazvat,a ne nqkoi skriti pedali....
    Е аз в реалния живот не го показвам Само тук Но те питам, защото мен ако ме познаваш не можеш да разбереш НИКОГА, че съм би
    На който му се убива време...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Хетеро съм, но съм а мнение, че всички сме хора. Не се делим на би, хомо и хетеро. И всеки има правото да избере какъв да бъде.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.

аз лично съм за,защото не е важно дали е би или хомо Важно е що за човек е!

Мда - подкрепям госта, който писа в другата тема. ПРЕСТАНИ ДА СЕ ХВАЛИШ НАВСЯКЪДЕ, ЧЕ СИ ПАДАШ ПО ЖЕНИ! НЕ СИ ЛЕСБИЙКА, НЕ СИ И БИСЕКСУАЛНА, А СИ ПРОСТО ДЕТЕНЦЕ, ТЪРСЕЩО ВНИМАНИЕ.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Мда - подкрепям госта, който писа в другата тема. ПРЕСТАНИ ДА СЕ ХВАЛИШ НАВСЯКЪДЕ, ЧЕ СИ ПАДАШ ПО ЖЕНИ! НЕ СИ ЛЕСБИЙКА, НЕ СИ И БИСЕКСУАЛНА, А СИ ПРОСТО ДЕТЕНЦЕ, ТЪРСЕЩО ВНИМАНИЕ.
    o q molqte vse ima pravo da govori i pravi kvoto si iska i ne si ti 4oveka da opredelq6 koi kakuv e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си