- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za ili protiv???
ami daite otgovor i se obosnovete za6to...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Нитом съм за нито против секи човек може да си прави каквото си иска с живота![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
za 6toto ne mi pre4at da di6am,qm i spq taka 4e nqma problem deto da sum protiv....
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
hetero, homo-za, protiv...tova ne6to kato ma4 levski-cska li trqbva da b1de...?Първоначално написано от Levane
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Не мога да ги съдя, при положение че, макар и по кръв и характер хетеросексуална, съм мислила, фантазирала и дори предприемала известни действия по посока друго момиче.![]()
така.значи аз съм и за,и против.за,защото всеки си има право на избор да си прави каквото иска със собствения живот,защото животът си е негов.но съм против,защото понякога се отвръщавам.хомосексуализм специално е против всички природни правила.виждали ли сте някъде животни от еднакви полове да бъдат заедно и да създават поколение?вярно е,че животните само и единствено създават поколение.ние-хората,сме висши,мислещи същества.но това е против всички обществени правила.и двама души от един пол не биха могли да отдадат значимото на обществото.но все пак за любовта няма граници.за мен не е приемливо и затова гласувах против.тва е![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
В интерес на истината хомосексуални действия има и при животните - особено при младите мъжки. Елени, делфини, даже жаби са от многото примери.![]()
Нищо няма да е вечно, винаги прието,
всичко си отива глухо с удар на сърцето,
като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
онова неизмеримо, което трябва да намеря.
да,възможно е,но не е нормално.това имах предвид.че е в противоречие с природните закони.Първоначално написано от Наде - Дървен Философ
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Природните закони са толкова противоречиви, че не можем да се позоваваме на тях. Така например за младите мъжки в едно стадо е по-добре да си "помагат" взаимно и да не закачат женските, защото старите алфа-мъжкари могат и да ги убият.
Нищо няма да е вечно, винаги прието,
всичко си отива глухо с удар на сърцето,
като пясъчен часовник то се мъчи да отмери
онова неизмеримо, което трябва да намеря.
Всеки по едни или други причини си избира какви сексуални наклнностти да има!Но ми става странно като вида хора от един пол да се целуват!![]()
za ili protiv bi,homo?
+ za
+ protiv
+ samo za homo
+ samo za bi
ААААААААААА какво имаш впредвид?![]()
![]()
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Напълно съгласна съм.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Щом го има значи не е толкова страшно.. Та дори и в природата го има.. Да вярно е че е противоестесвено... На мен лично не ми е приятно да видя двама мъже да се... Някак си.. Странно е... За жените.... При тях не толкова но мъж + мъж..![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Няма да гласувам, тъй като желания от мен оитговор го няма в анкетата. Нямам нищо против тях, всеки сам избира как да живее, само да не прекаляват с афиширането на предпочитанията си.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ami neznam v koe ne sum se izrazila pravilnoПървоначално написано от love_girls
ima6 li ne6ty protiv bi i homo vruzkite v ob6testvoto ili ne ti pre4at ?
tvyrdo az sam protiv,i ne moga da imam takiva priqteli do sebe si,enzavisimo kakvo imat te pravo da si izbirat.....![]()
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
sigyren sam,zastoto nqmam takiva,hahahahПървоначално написано от Sam90
![]()
![]()
,sheguvam se,imam predvid takiva kato tebe koito go pokazvat,a ne nqkoi skriti pedali....
Първоначално написано от mrKiss
Хетеро съм, но съм а мнение, че всички сме хора. Не се делим на би, хомо и хетеро. И всеки има правото да избере какъв да бъде.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
аз лично съм за,защото не е важно дали е би или хомо Важно е що за човек е!
Мда - подкрепям госта, който писа в другата тема. ПРЕСТАНИ ДА СЕ ХВАЛИШ НАВСЯКЪДЕ, ЧЕ СИ ПАДАШ ПО ЖЕНИ! НЕ СИ ЛЕСБИЙКА, НЕ СИ И БИСЕКСУАЛНА, А СИ ПРОСТО ДЕТЕНЦЕ, ТЪРСЕЩО ВНИМАНИЕ.
o q molqte vse ima pravo da govori i pravi kvoto si iska i ne si ti 4oveka da opredelq6 koi kakuv eПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()