- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za ili protiv???
Напротив - аз съм човек и имам право да изказвам мнението си. Имам достатъчно опит в тази област, какъвто ти най-вероятно нямаш, за да казвам дали си такава или не.
q spodeli byrniq si opit s jenite 6toto taka se izrazi?pone kaji kvo si nay4ila .....Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
nqmam ni6to protiv vseki 4ovek si izbira kakav da bade i az ne moga da go sadq za izbora my
ne e fykane i ne priklu4ihme li po temataПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Щом не се фукаш...просто споделяш по 20 пъти с непознати, че харесваш жени? Аз поне си признавам, че се фукам до някаква степен.
malko se oburkah ve4e.....kaza 4e ima6 opit v taq oblast i ot tam natatuka ni6ty ne shvanah za kvo fykane mi govori6?kakto i da ,ako ima6 ne6ty da spodeli6 kazvai ako ne stiga si se zaqjdala.Първоначално написано от `Death`Whore``