- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Имам стрии по краката и дупето...
Imam strii po krakata i dupeto.Naistina nqkoi ot tqh poizblednqha,no pove4eto se vijdat.Probvala sum kakvi li ne kremcheta za premahvaneto im,no nikoe ne dade golqm rezultat![]()
![]()
Sega se pritesnqvam oshte poveche,zashtoto e lqto i shte mi e neudobno da stoq po banski
veche neznam kakvo da pravq s tqh.
Moderated by Barbie
7т.
Zashto ne se zahvanesh s nqkakav sport kato fitnes naprimer?![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ami ako znam,che shte mi pomogne bih se zahvanala.Problema ne e v tova,che sum pulnichka,daje veche se chudq kak da napulneq malko![]()
![]()
-Човек не е нужно да пълен за да спортува.Първоначално написано от otchaqna
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Точно така.щом не си опитала с фитнес, защо мислиш, че трябва да си дебела, за да спортуваш.Опитай
potursi lekarska pomo6t i eventualno spri da se pritesnqva6 ot tqloto si ... koito te haresva 6te te haresa zaradi tova koeto si a ne zaradi na4ina po koito izglejda6![]()
Shte ti pomogne.Efekta nqma da doide vednaga,no ako sportuvash redovno shte ti se stegne tqloto.Първоначално написано от otchaqna
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Mislq 4e 6te te razo4arovam no poqvili se vedn1j striite ne mogat da se mahnat osven s1s kozmeti4na operaciq![]()
hm.... ami sportuvai povechko apyk zashotot naistina za da se mahnat trqbva povechko vreme i za lqtoto shte si budsh s teh nqma kakvo da se pritesnqmash ima mn kato teb i ako ti se hodi na plaj ili to se nosi kysi pantalonki da ne ti puka edva li nqkoi shte vzeme da se vglejda i da ti tyrsi striite spoki prosto sym zabelazala che vsichki dori i az kato namerime nakakav defekt vyv sebe si go izkarvame na pyrvo mqsto i si mislim che dr. shte kajat neshto protim nego taka che spoki pravi se che gi nqmash a aako nqkoi ti kaje neshto mu kaji da hodi na mai*a si
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Blagodarq vi,naistina mi pomagate mnogo.Znam,che edinstveniq nachin da se premahnat napulno e operativna namesa.Nqkoi znae li v kakvo tochno se sustoi tq,dali trqbva da imam 18 godini za podoben vid korekciq i izobshto ima li znachenie
![]()
otidi na dermatolog,toi/tq 6te ti dade savet za kremovete-tva e po tqhnata 4ast
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
az imam dosta strii .. po dupeto,po krakata i po gyrditemnogo sym slaba ,super mnogo .. no prosto kojata mi ne e elastichna i se poluchiha ot rasteja
predi dosta spichah ot tqh no veche izobshto ne mi puka.. pritesnqvah se da pravq sex na svetlo .. da nosa po kysi poli i dekolteta ...
kremove ne sym polzvala nikakvi.. veche ne mi puka mnogo mnogo ot tqh..ama vij kfo pravq.. hodq na solarium ... i kato pocherneesh ne si lichat izobshto
sega osobeno predi da otida na more pravq dosta solariumi za da pocherneq i na plaja izobshto da ne se zabelqzvat
a za fitnesa.. hodq na fitnes i izobshto ne pomaga za zalichavaneto na striite
![]()
I az zabelqzah,che kato hodq na solarium ili se peka pochti ne se zabelqzvat.Kolkoto do fitnesa,naistina pomaga za stqganeto na kojata,no ne vijdam kak shte premahne striiteПървоначално написано от Анонимко
Slabichka sum,no ne moga da nosq kusi poli ili dunki zaradi tqh i im obrushatm golqmo vnimanie
,moje bi zashtoto oshte ne sum sviknala s tqh
![]()
pij sok ot morkovi. Toi izglajda kojata
Казваш,че си слаба...а била ли си преди това по-пълна и да си отслабнала бързо?Попринцип стриите се появяват при бърза промяна на теглото...Няма защо да се притесняваш, както теб има слаби момичета, само че с целулит...Все пак са ми казвали че намаляват ако се мажат с бебешко олио...не съм пробвала и не гарантирам!
![]()
ТфОйТо*ПлЮшЕнУ*МеЧе
Poprincip sum slaba.Imah edin period,v koito bqh napulnqla,posle burzo si vuzvurnah predishnoto teglo i nai veroqtno tova e povliqloVseki den se maja s losion za tqlo i izpolzvam kremche za zalichavaneto na striite dano tova pomogne pone malko
![]()
emi zna4i sled vsqka banq trqbva da se maje6 s1s ne6to - bilo to bebe6ko olio ili ne6to dr.Vseki den sled vsqka banq se maji hubavo i ne samo da se namaje6 ii gotovo a pravi si masaji po prodaljitelno vreme.Ako go pravi6 tova seki pat te 6te izbleedneqt mnogo i daje nqkoi 6te iz4eznat-garantiram ti
aide i uspeh![]()
emi i az imam ama malko,no vse pak ne mi puka,ne se pritesnqvai s vremeto 6te izbledneqt no sam 4uvala 4e ot slanceto izblednqvat po lesno ama ne sam sigurna
ако стриите са ти проблема, мацка, то живота ти е прекрасен. да не ти пука - ако на някой да не му харесва, да не гледа пък. :PПървоначално написано от otchaqna
sportut fitnesut i t.n. nqma da pognat za premahvane na stiite,no znam ne6to koeto pomaga.kolkoto i stranno da izglejda edinstveniqt na4in/s iaklu4enie na plasti4na operaciq/ za premahvaneto im eda se maje6 okolo1-2 sedmici s kolastra.zatezi koito ne znaqt kakvo e tova 6te obqsnq.pri bremennite jeni tva e te4nost koqto zapo4va da izti4a ot gurdite kogato sa nqkude kum 7-mi mesec.
zaradi ednite striii iska6 da te rejat.... bravo bravo.... mnogo hora imat i to si e do gen zavisi si ot kojata ti ..... nz za6to striite sa ti problem ..... e da i az poznavam nqkoi momi4eta koito kato mividqt moite i po4vat da se prevuznasqt kolko bilo grozno kak nz si kvo y a .... ama jalki horica vinagi imada ne ti puka a kolkoto do fitnessa to ivinagi e v +
![]()