- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля за малко помощ.
Здравейте. Казвам се Иван и съм от София. Искам съветите ви, защото попаднах в много лоша ситуация. Само ще отбележа, че не съм точно, на вашата възраст, но ме вълнуват същите неща, които и вас сега. Просто като малък много обичах да играя на един строеж в квартал Дружба и ме беше ударила една тухла по главата. Затова на 21 започнах да мисля за секс и да се осъзнавам като мъж. Сега съм на 24 и мисля, че срещнах любовта. Вече съм напълно сигурен, че съм готов за всичко това - любовта, секса и т.н. но се притеснявам, че приятелката ми е още малка. Тя също ме обича и го виждам, но наистина лошото е, че съм изпуснал времето си, а тя е малка за такива неща. Веднъж опитахме да правим секс, но на нея й потече много кръв и то май не уцелих където трябва и тя много се притесни и аз също. Не се бяхме виждали 2 седмици тогава, а майка й беше полудяла, защото било опасно да няма деца никога като правим така. Мисля, че тогава наистина не постъпих правилно и изтече много кръв, но аз си я обичам и искам да можем да сме заедно. Моля кажете какво да правим, но има още един проблем - не искаме да ни виждат заради разликата във възрастта. До колкото разбрах тя също иска да опитаме пак, но много се притеснява да не й изтече кръвта пак и не си казва. За последно ще кажа, че аз съм на 24, а тя е на 11Но мисленето й е за много по-голяма, защото живее само с майка си и е преживяла много.
Благодаря.
Мхмм незнам пич дали е вярно но се пак ти си на 24 години тя е на 11 това е много момичето не сее развило още може да е преживяла много но .... абе чесно ти казвам намери си по голяма според мен а за истичането на кръв нормално е...
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Ами като за начао, не мисля, че си намерил ГОЛЯМАТА любов... недей да го правиш с нея. Не й е дошло времето... :S а това с кръвта - организма й не е готов явно... Не я и насилвай... сериозно възгледите на едно момиче, започнало от толкова малко много могат да се променят... знам го от собствен опит, а аз съм само на 14...
Човек, разбирам те и аз съм така. Аз съм на 30 а приятелката ми е на 12. Напълно те подкрепям, чуек. За любовта няма граници. Щом се обичате, нищо не трябва да застава между вас, още повече малко кръв. Не ги слушай, единствено вашето щастие е важно. Но за да пристъпите към половият акт, трябва да внимаваш малко повече. Колкото и да я обичаш, едва ли би искал да я нараниш. Затова вземи някое кремче, за смазване и първо лекичко си играй с нея. Препоръчвам ти молив с мека гумичка, от нея направо се побъркват. Вкарвай леко, хем кръвта ще е по-малко, хем тя ще изпитва голямо удоволствие. След това можеш да пробваш с пръст, или два.Не забравяй през цялото време да я навлажняваш с език и да си играеш със зарната й. Важното е лека полека да я разработиш. След това всичко ще е наред. Смело напред с главата към любовта и винаги с моливче в ръка :>
БИРААААААААА!!!!
глайтгелен му е майката![]()
гостЯт благодаря ти за съветите. Мисля, че се изказа малко шеговито, а на мен не ми е точно до шеги, но пак благодаря, защото виждам някои добри съвети, които си дал. Ще й предложа да я оправя с молив ще й покажа един такъв и мисля, че няма да е проблем защото е тънък. И да аз не се бях сетил да я навлажнявам, защото нямах с какво, а и не се сетих. Ще поправя грешките си има добри идеи от твоя страна ще пробвам и с пръсти и дано не й стане нещо. Ако ли не ще трябва да си търся друга приятелка в бъдеще, защото аз ще искам да имам деца, а ако й стане нещо и не може да има ще е лошо.
Бира и за теб. Чао. Иван.
Моля не пишете обиди. Не е ебавка и ако не можете да помогнете не обиждайте. Какво ще ме посъветвате да правя е въпроса, а не сали съм глупак.
Виш пич те няя имала предвит те обижда но ти си на 24 тя е на 11 години не сее развила... само както каза момичето от горния пост ще и прецакаш живота от нея деца не можеш да очакваш ... тя самата е още дете ако наистина я обичаш помисли какво можеш да и причиниш...Първоначално написано от Иван
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Благодаря знам че е така. Но също така тя не е толкова малка нали ви казвам. Тя не е обичайна ... мисли като по-голяма живяла е в много трудности и това я е направило зряла в мисленето. Тя преди това си е имала приятел са се опипвали постоянно. Сега като й покажа члена си и пак го пипа, но я е страх от кръвта и майка й пак да не крещи и да прави проблеми, ако се случи нещо.
Еми незнам какво е обаче се пак мойта препорака ... намери си друго момиче се си намериш някво маце на 15 -16 пак е по добре от това... подаржайте вразка обаче просто нее нормално много е малка.. ще земе и стане нещо после цял живот да се обвиняваш...Първоначално написано от Иван
h1
asl?
wanna Fuck ?
това се нарича педофилия моето момче, тъй че се спри, защото си подсъдим!
![]()
![]()
![]()
Много хора има на тоя свят, но педофилите винаги са ми били в черния списък. Аз не разбирам, как може един мъж да ходи с дете. А камо ли да иска секс от него![]()
То вярно, че за любовта няма граници, но колко истини знаят се на 11?
Какво толкова е преживяло това дете, че да е готово за секс?
Ако е преживяло сексуални травми от баща й, то тогава едва ли някога през живота си ще се докосне мъж! Ако е имала житейски проблеми, едва ли точно на 11 ще мисли за секс!
Извинявай имам племеничка на тази възраст и ако разбера , че някой и мисли такива работиТакова ебание ще му дам, че не знам!
А ония на 30 дето е с 12 годишна не съд , ами електрически стол.
Ако наистина имаш инфинитет към момичето и то към теб! Тогава я изчакай да порастне , най-малкото защото на тази крехка възраст възможността наистина да й навредиш е повече от голяма. Но ако искаш фригидно гадже действай![]()
Бляк повдига ми се от самата мисъл , че има хора които посягат на деца![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Значи това е (надявам се) ебавка,защото нормален,зрял 24 годишен мъж не би изчукал (сори за израза ама е така) едно 11 годишно дете!!!Та тя е едва на 11,организма й се развива...бляк
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Чувам сирени,млади ми господине,по-добре скачайте през терасата,а ако случайно сте на 16 етаж,бихте могли да извикате пожарната.За да може да има повече зрители на самоубийството,не друго![]()
I'm good at everything...except stomatology.
Силно се надявам темата да е ебавка, но в днешното извратено общество няма да се учудя, ако е истина.
Моя съвет е да забравиш за това момиче и да не се захващаш с деца. Има достатъчно жени, които ще ти обърнат внимание, не е необходимо да ходиш с неразвито дете.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Пич,препоръчвам ти една к*рва да си хванеш!! Остави детето намира и се чупи от живота и.Като толкова ти се ебе ,има телефони ,обади се и си готов ,но не се забърквай с децата ..![]()
abe ako pita6 men si nameri nqkoq po golqma, naistina.az bqh na 13 i hodih s 20-godi6en.az sam dosta razvita za godinite si, no i toi izglejda6e po malak, taka 4e ne si li4e6e mn i moje6e da hodim po ulicata kato gadjeta, a ti 6te i prili4a6 po skoro na ba6ta spored men.vse pak razlikata ni be6e 7 godini, a va6ata e 13.pak i nqma stane hubavo ako tehnite razberat, zn ot li4en opit(za jalost)...
Виж.. разбирам, че я обичаш и т.н. Може да не е голямата любов, но я обичаш. Явно тя е по-зряла за възрастта си, но повярвай ми не е достатъчно. Още е ПРЕКАЛЕНО малка за секс.. предполагам, че няма и цикъл. При цикъла все пак тя се отваря малко, а като няма.. болката е зверска и е мн мн мн вредно за нея.. И въобще.. може би трябва да я оставиш да си се развива и да продължи живота си.. Колкото и да е трудно.. така е..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ти правиш секс с 11 годишна и си на 24 и майка й знаеПървоначално написано от Иван
![]()
![]()
просто ми се повдига от теб нямах друго чувство докато четох поста ти такива като теб тряя да се избият![]()
Виж сега не ме интересува какъв си кой си защо го правиш.
Едно нещо ще ти кажа такива кто тебе небива да се застррелват те трябва да се бесят да ги голят като свине.Само едно нещо ме изкарва извън контрол и това е педофилията, за мен вие не сте хора.Имам братовчедка на 13 и ако някой такъв като тебе я пипне ще го оставя жив но ще го осакатя до такава степен че да неможе да се изпикае сам но да е жив и д асе мъчи.
Едно ще ти кажа направи услуга на обществото и се метни от някаде.
И леле само да разбера кой си не ме интересува никой ще те осмъртя да знаеш
Абе човече, остави момичето, ше й е*еш мамата на организма бе.
Тя дори няма да усети какво е истинския секс и никога няма да й се развие... ъм, организма (ако мога така да се изразя пак), за да може и занапред, дори и като порасне, да усети истински оргазъм... за деца да не говорим.
Дано не е станало и късно, след тая кръв, за която говориш... По-добре час по-скоро да иде на гинеколог.
По-добре да го карате по другите "дупки", отколкото в най-важната... мислела като голяма, не мислела като голяма - тя е на 11 все пак.
Ти си БОЛЕН! Това е НАКАЗУЕМО и ПОДСЪДИМО! Ако оставиш лични данни ще докладвам в МВР за теб!