Здравейте. Казвам се Иван и съм от София. Искам съветите ви, защото попаднах в много лоша ситуация. Само ще отбележа, че не съм точно, на вашата възраст, но ме вълнуват същите неща, които и вас сега. Просто като малък много обичах да играя на един строеж в квартал Дружба и ме беше ударила една тухла по главата. Затова на 21 започнах да мисля за секс и да се осъзнавам като мъж. Сега съм на 24 и мисля, че срещнах любовта. Вече съм напълно сигурен, че съм готов за всичко това - любовта, секса и т.н. но се притеснявам, че приятелката ми е още малка. Тя също ме обича и го виждам, но наистина лошото е, че съм изпуснал времето си, а тя е малка за такива неща. Веднъж опитахме да правим секс, но на нея й потече много кръв и то май не уцелих където трябва и тя много се притесни и аз също. Не се бяхме виждали 2 седмици тогава, а майка й беше полудяла, защото било опасно да няма деца никога като правим така. Мисля, че тогава наистина не постъпих правилно и изтече много кръв, но аз си я обичам и искам да можем да сме заедно. Моля кажете какво да правим, но има още един проблем - не искаме да ни виждат заради разликата във възрастта. До колкото разбрах тя също иска да опитаме пак, но много се притеснява да не й изтече кръвта пак и не си казва. За последно ще кажа, че аз съм на 24, а тя е на 11 Но мисленето й е за много по-голяма, защото живее само с майка си и е преживяла много.