- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ходите ли на психолог?
Темата може да ви се струва малко тъпа,но бихте ли споделили дали ходите на психолог или дали понякога ви се иска да отидете?Как протича самият разговор и дали в България вече е модерно да се ходи на психолог?
Ne hodq,nqmam nujdata da izkazwam psihichnite si problemi pred chowek s bqla prestilka ... :P Ne mi se e iskalo da otida,i ne,ne mislq che e moderno da se xodi na psiholog w BG.
мацка,сорри ама ще ти кажа 4е психолозите не ходят с бели престилки,тези които ходят с престилки са прихиатрите,а между психатър и псхолог има голяма разлика-единият се занимава с луди,а другия с хора,попаднали във временно душевно неразположение.Все пак мерси за отговора
![]()
E werno che po filmite ne sa s beli prestilki ama znaesh li pyk ... Bulgarska mu rabota,moje tukashnite i s takiwa da se razhojdat :P
A i mislq che psihologa e za hora sys swobodno wreme,tyrseshti kude da se zapileqt,za hora s dobro finansowo polojenie,wse pak dawash pari na nepoznat za da te izslushwa .. glupawo spored men![]()
Не е точно така. Психологът само разговаря с теб. Психиатърът ти предписва лекарства. Психологът няма право.Първоначално написано от Анонимко
Аз си имам блог, действа ми много психоаналитично, нямам нужда.
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
Ами и в БГ не ходят с бели престилки поне психолозите които познавам.А за това за свободното време си права![]()
ami ti ne mu dava6 pari za da te izlu6a,a za da nameri re6enie na problema ti,da te izslu6a moje po4ti vseki,no ne vseki moje s podhodq6tite dumi da te uspokoi i da se opita da ti re6i problemite.Po temata-az li4no ne sum hodila,no bih oti6la s golqmo udovolstvie.
Психолог - човек с бяла престилка?!Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()
Я първо се научете кое какво е и тогава се правете на 'разбирачи' пфф...
иначе.. аз преди исках да ходя, изпитвах нужда да говоря с някой за неща, които не бих могла да споделя с приятели, т.к. бяха твърде лични, но и които не можех да кажа на наш'те... имах нужда просто да си излея душата на някой... бяха настъпили тежки времена... но така се стекоха нещата, че се разминах без психолози.![]()
т'ва в крайна сметка не са психиатри... не те диагностицират като 'луд' само докато прекрачиш прага им... може би ако повече хора се бяха обръщали към подобни специалисти, процентът на самоубилите се щеше да бъде в пъти по-нисък, също и ако се беше обърнало внимание на децата с 'по-особени характери' (а и не само), които по-късно ги проявяват в няк'ва садистична форма... '14годишен уби баща си', '15годишен преби до смърт съученика си' ...
но ето...кажеш психолог - и оп... т'ва са онез с белите престилки в 'жълтите болници'...
хората представа нямат к'во е психолог, психиатър... какво остава и да ги посещават... пхах..![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Оф, не е така.Първоначално написано от Анонимко
Психолога не успокоява. И не той ти решава проблемите, а по-скоро ти помага да стигнеш до същността им и сам да ги решиш.
оооо,супер би ли разказал как работи той,в кабинет или в няккакво учрежедение и найстина става ли за психолог,къде е завършил,има ли пациенти и такови неща,
не, не ходя
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
psihologyt uspokoqvai malko ili mnogo ti pomaga da si re6i6 problemite,nali zatova e u4il 5 godiniПървоначално написано от Boot
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Съжалявам, че ще разбия инфантилните ти представи за професията, но НЕ, психолозите не ги учат 5 години да успокояват останалите.Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Boot
Sorry,pi4,ne znam koi e infantilniq v situaciqta i 6te te pomolq kato ne si naqsno s ne6tata da ne obijda6 drugite.Psiholozite za zanimavat s psihkata na 4ovek,t.e. izu4avat sustoqniqta na psihikata,poveddeniq,zavisimosti,tipove hora i t.n.Ako ti tolkova prosveten bi trqbvalo da znae6,ta misulta mi e 4e sled kato zavur6i6 ti si psiholog-uspokoqva6 drugite,pomaga6 im da dostignat do su6nostta na ne6tata i po-to4no do svoqta sobstvena su6nost i da razbirat sebe si,no za da go napravi6 purvo trqbva da uspokoi6 4oveka,ako ima problem i sled tova da pravi6 kakvoto i da bilo s nego-v zavisimost ot problemite
Ходила съм Да...и ходя ,когато имам нужда да говоря с нея...на повечето младежи май не разбират обаче з кво иде реч,ама на мен не ми се и спори...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
Ето до тук си прав.Първоначално написано от Анонимко
Обаче цаката не е да те успокоят. Как да ти го кажа?!!? Приятелите те успокояват, психологът играе ролята на едно огледало, в което ти да се огледаш и да видиш някои скрити иначе за теб неща.
Не е до успокоението.
То идва след решаването на евентуалния проблем.
хаха,ходя да,всеки ден по три пъти..
тва да ходиш на психолог е ..доста повърхностно,може би дори ти отнема част от удоволствието на себепознаването.например аз се чувствам като психолог,когато някоя бабичка във влака ми заразказва как синът й е диригент във Виена от 17 години ..
за щастие ходенето при психолог се популяризира все повече,а и се изкарват добри пари.пък и е интересна и лесна наука..стига да издържиш и да не откачиш интерпретирайки простичките неща като мистерии.
xox...ми не-чувствам се психически уравновесена,и способна сама да стигам да решение на проблемите сихехех ...не ви ли е леко раничко чаак за психолог,питам се аз
![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
![]()
![]()
heheh,ami ne hoda, no dosta hora mi vikat, 4e napravo zam za psihiatriqta
a sega seriozno:ne hodq, no mi se e iskalo da otida i ne samo taka na 6ega, no ako imam nqkakvi problemi sega, gi spodelqm s fr si, koito vse pak me izslu6vat i nadqvam se- me razbirat
mislq 4e Guderian se nujdae da otide![]()
Da...hOdilA sumi Daje predi 2 sedmici pak hoih
![]()