Цитирай Първоначално написано от Boot
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от Boot
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
ami ti ne mu dava6 pari za da te izlu6a,a za da nameri re6enie na problema ti,da te izslu6a moje po4ti vseki,no ne vseki moje s podhodq6tite dumi da te uspokoi i da se opita da ti re6i problemite.Po temata-az li4no ne sum hodila,no bih oti6la s golqmo udovolstvie.
Оф, не е така.
Психолога не успокоява. И не той ти решава проблемите, а по-скоро ти помага да стигнеш до същността им и сам да ги решиш.
psihologyt uspokoqvai malko ili mnogo ti pomaga da si re6i6 problemite,nali zatova e u4il 5 godini
Съжалявам, че ще разбия инфантилните ти представи за професията, но НЕ, психолозите не ги учат 5 години да успокояват останалите.

Sorry,pi4,ne znam koi e infantilniq v situaciqta i 6te te pomolq kato ne si naqsno s ne6tata da ne obijda6 drugite.Psiholozite za zanimavat s psihkata na 4ovek,t.e. izu4avat sustoqniqta na psihikata,poveddeniq,zavisimosti,tipove hora i t.n.Ako ti tolkova prosveten bi trqbvalo da znae6,ta misulta mi e 4e sled kato zavur6i6 ti si psiholog-uspokoqva6 drugite,pomaga6 im da dostignat do su6nostta na ne6tata i po-to4no do svoqta sobstvena su6nost i da razbirat sebe si,no za da go napravi6 purvo trqbva da uspokoi6 4oveka,ako ima problem i sled tova da pravi6 kakvoto i da bilo s nego-v zavisimost ot problemite