Знам,че може да прозвучи глупаво,но скоро гледах едно клипче в vbox7-a и там видях едно момче.Подиграваше се на един изпълнител,който преди година-две харесвах и исках да си спомня за лигавата част от живота ми,затова гледах това клипче.Пародията му ми хареса и го гледах още един-два пъти докато не осъзнах,че не пародията ми харесва,а момчето от пародията.Спомних си,че бях гледала това клипче преди доста време в youtube и го потърсих.Разбира се,клипчето беше правено в домашни условия и потърсих малко информация за човека,който беше качил това клипче в ютуби.Естествено,още същия ден намерих каквото търсих или по-точно всичко за момчето от пародията (адреса,името и адреса на всичките му приятели,регистрациите в доста сайтове (myspace например) и какво ли още не).Момчето е по-голямо от мен с 3-4 години и живее на друг континент,но това не ми пречи да си го гледам всеки ден (просто много ме радва).Проблемът е,че преди около 3 дена започнах прекалено много да мисля за това момче.Събуждах се с мисълта за него.Когато гледам телевизия,винаги ми се набиват хората с име като неговото.Мисля,че съм се вманиачила в него.Дори когато се разхождам,сравнявам всички индивиди от мъжки род с него.
Та,въпросът ми към тези,които са ми прочели всички тези глупости е - какво мислите,че ми е?По едно време мислих,че съм се влюбила,но малко не ми се нрави,защото не го познавам (т.е. той не познава мен,иначе аз знам прекалено много неща за него).Е,не го познавам като характер,но пък и това не е много вярно,защото приятелите му са пръснали клипчета с него в ежедневието и имам представа що за човек е.Знам,че това е просто период и че ще ми мине.Но кога?