- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Obidi ??
Obijdate li /obijdali li ste/ priqtelq/priqtelkata vi ?
S kakvi dumi ? /kurva..laino...? /
I po kakyv povod ? /nervi..skandal..?/
ми него лично не.в смисъл говорила съм некви безобидни неща пред френдове,когато ме ядоса.ама то е било повече на бъзик и той го знае.в смисъл не съм говорила зад гърба му,а в компания(с него)![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ne
Не. Уважавам и него и себе си достатъчно, за да не го наричам с такива грози епитети.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ние с мойта приятелка така си говорим:курво, овцо, пача и тва за нас не е обида.![]()
rosu i az taka si govoti s priqtelkite
![]()
Ne
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
И аз като се разлигавяПървоначално написано от rosu
Иначе не..
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ne,nesam,za men tva sa detski istorii
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
За гадже ли става въпрос или само за приятел(ка)?
Ако е за гадже-не!
Приятели също не съм обиждала по такъв груб начин.
Ами понякога да.Като му се ядосам много и незнам какво говоря.Ама повечето пъти се базикаме и накрая винаги аз съм сърдитата....![]()
Ако се разлигавя достатъчно![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
Nie sys bifshia mi priatel si vikahme na galeno shmatko.. debelano.. kuchko.. zadrystenqk.. oligofren.. typak..
амиииииии аз не. жинаги, с всяко свое действие съм показвала колко е важен за мен и колко държа на него. никога не бих му казала нещо подобно, дори да сме само двамата и да съм му мн ядосана. най-лошото, коеот съм казвала е "ужасен си. отвратителен човек. защо се държиш така лошо с мен". после се почти разплаках и той стана мил. иначе постоянно му търпя обидите- пача, тъпа кучка, курва
Мии не! А трябва ли?![]()
Let The BEAT Control Your Body
Първоначално написано от Aleandra
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
никога не бих го направила..колкото и да съм ядосана..
Не, никога не съм го обиждала.Просто не мога, не ми идва отвътре.
haha abe ti ot kade si?
![]()
po temata: emi spored men ne trea se darji6 taka s edno momi4e, vapreki 4e s moq na bazik mn 4esto do tam stigame...po skoro toi i az pokrai nego....ama horata sa kazali ne e li bazia si kajeme istinata.....
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
да и аз такаПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
А сега по темата:Ми не не съм го обиждала и няма и да го направя!