.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Голям фен Аватара на Ziezi

просто "приятелски" съвет...

не се правя на отворен или нещо подобно,просто искам да ви посъветвам да не се показвате известно време навън с тези дрешки...http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1062116
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Guest
    A kade e razlikata m/y skinari i punkari?Ot snimkite ne li4i samo 1niq skinar se otli4ava s kosata

Пахахах, ако са били повече прасета скиновете как да не е така бе Имаше някъде и на хедъри снимки, като цяло мисля това за една голяма простотия, ама карай. Човек да не ходи на концерт да го еба.

Само не мога да разбера к'ъв е смисъла от тези побоища? Какво и на кого доказват нещо? По мачове се трепят, по концерти се пребиват... и защо?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Пахахах, ако са били повече прасета скиновете как да не е така бе
    "Извинявай", но това е пънкарски концерт и ми се струва съвсем логично пънкарите да са десетки пъти повече.
    Човек да не ходи на концерт да го еба.
    Защо? Зависи на какъв!
    Гледам на пънкарски концерт - пънкарите пребити. На скинарски концерт - пак пънкарите пребити.

Браво на скинарите =D> жестоки са, дълбок поклон =D>

^^Това не пречи да стане сборище на маса скинове, защото ще има пънкарийка Абе не знам, това са си ваши работи, не се меся дето не ми е работа. Просто не мога да ви разбера, хубаво маса различни идеологии, ама все пак... де да знам

Град
    Стара Загорка
    Ти ако пееш срещу мен, горориш срещу мен, вършиш неща срещу мен...аз да ти се кланям ли?

ексо...
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    "Извинявай", но това е пънкарски концерт и ми се струва съвсем логично пънкарите да са десетки пъти повече.
    Човек да не ходи на концерт да го еба.
    Защо? Зависи на какъв!
    Гледам на пънкарски концерт - пънкарите пребити. На скинарски концерт - пак пънкарите пребити.
    нацистчета.. само да ви спомена, че имаше и един ваш човек на носилка, още един мнго грозно изяде бутилка...

и да скиновете бяха повече 30-40 човека напданха хората, които бяха пред залата, а всички бяха вътре...

с камъни, бутилки, и разни тръби...

^^Правите го същото, мамка му. Заеби, така до никъде няма да стигнем, вие си се избивайте, аз смятам да са живея живота и да имам приятели и пънкари, и скинари примерно, важното е аз да държа на тях и те на мен :>
    Но вчерашното беше грозна гледка...прекалено :/

Бахти простотията...

точно да те е страх да отидеш на концерт. Ако бях в София щях да се зачудя дали да отида на точно този концерт, но определено е хубаво, че не съм бил там.

Хората са отишли там да се забавляват, а не да се бият. С какво пънкарите (или скиновете от обратна страна) са по-лоши, че да тръгнеш да ги биеш? На мен не ми е ясно защо се биете едни други, но и не искам да знам. Просто това е ненормално.

Мега фен Аватара на koalka
    К`ва е тая омраза, какво е това нещо...
    Грозна гледка.

ексо...
    Guest
    сега чета по инфо сайтовете какви простотии пишат...

бтв вчера леко са пострадали няколко човека, които не е хубава да се ядосват...

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от ексо...
    "Извинявай", но това е пънкарски концерт и ми се струва съвсем логично пънкарите да са десетки пъти повече.[/color][/b]
    нацистчета.. само да ви спомена, че имаше и един ваш човек на носилка, още един мнго грозно изяде бутилка...

и да скиновете бяха повече 30-40 човека напданха хората, които бяха пред залата, а всички бяха вътре...

с камъни, бутилки, и разни тръби...
    Където и да са били, все пак са група хора, които отиват в неблагоприятна за тях среда. На място където се предполагам че има стотици желаещи да ги убият /примерно/.
    А оправдания от сорта "то туй е в градинката, то там никой нямаше, тез нацистчета бяха много повече, хвърляха камъни, ама те тръби имаха" са детски приказки.

Guest
    а някой има ли линк нещо за допалнително пикчета да видим кфо е станало са се дразна че съм пропуснал гледката а е било в моя кв. да вида бои между скин и пънкар сигурно е било яко

Супер фен Аватара на _donna_
    ах,глупави хора такива ..

скинарите били набили пънкарите и после пак ги били.
    и накрая всички пребити-голям кеф!

ок,може да ви кефи,може с тва да се доказвате или
    да е част от мирогледа ви ама поне не се правете на деца
    като си мерите пишките,че е мега смешно.

detska radost-bengalski og1n. az kato bqh 5 klas taka se s1birahme na meetali, p1nkari i neznam kvi si...tova sa pubertetski raboti...sramota.
    ni6to ne stava s boi. nqkoi tova sme go razbrali na 12, drugi sa na 40 i nikoga nqma da go razberat...
    ...s1jalqvam gi...
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Мега фен Аватара на quench
    разбирам да се биете за неква кауза, като например да намалят цената на билетите в градски транспорт (за което знаем са виновни скинарчетата) или да спрете спекулацията с изкупната цена на мляко (за което са виновни пънкарчетата)....

ама то....
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Баси идиотите......мн зле
    На който му се убива време...

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Баси идиотите......мн зле
    Обоснови се.
    Мисля че не е нужно да ти казвам колко смешен ставаш с това изказване на форумен хулиган...ексо беше оказвал една много добра картинка преди

Е какво да си обосновявам??? Може ли толкова много хора да се утрепат от бой за някви измислени каузи?? И изобщо защо са се били? Защото са към различни "групички" - еми да, това за мен е глупаво и то ДОСТА!!!

Град
    Стара Загорка
    Виж сега, тези неща не са ти понятни. По-добре щеше да бъде ако си замълчиш, отколкото да изказваш некомпетентното си мнение. Евентуално можеше да попиташ защо се е случило това.

ексо...
    Guest
    такъв е живота на улицата...

същото е като отидеш на чалга и да те набият мутри, защото си им гледал курветините...

и все пак, господа скинарите, за пореден път натупаха няколко невинни хлапета, които даже сигурно не знаят защо ядат бой, но за сметка на това, вече знат, че скиновете са асоциали с бръснати глави...

а изказването са скинарски концерти.... кога са, къде са???

Виж сега, тези неща не са ти понятни. По-добре щеше да бъде ако си замълчиш, отколкото да изказваш некомпетентното си мнение. Евентуално можеше да попиташ защо се е случило това.
    Е какво повече има да ми е понятно? Нима можеш да ми дадеш разумно обяснение защо са се сбили? Нима можеш да ми кажеш нещо, което ще оправдае такава неандерталска и гнусна проява? Пробвай!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sam90
    Е какво повече има да ми е понятно? Нима можеш да ми дадеш разумно обяснение защо са се сбили? Нима можеш да ми кажеш нещо, което ще оправдае такава неандерталска и гнусна проява? Пробвай!
    абсолютно същата като футболното хулиганство...

онзи срещу теб има грешния цвят на шала (или в случая гребен) и това ти дава повод да го мразиш... смисъл няма... ако си страничен наблюдател...

иначе може да си говорим, че скиновете са фашисти и нео-нацисти, а пънкарите са антифашисти... ето ти политическата обосновка за боя...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си