- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- просто "приятелски" съвет...
не се правя на отворен или нещо подобно,просто искам да ви посъветвам да не се показвате известно време навън с тези дрешки...http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1062116
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
A kade e razlikata m/y skinari i punkari?Ot snimkite ne li4i samo 1niq skinar se otli4ava s kosata![]()
![]()
Пахахах, ако са били повече прасета скиновете как да не е така беИмаше някъде и на хедъри снимки, като цяло мисля това за една голяма простотия, ама карай. Човек да не ходи на концерт да го еба.
Само не мога да разбера к'ъв е смисъла от тези побоища? Какво и на кого доказват нещо? По мачове се трепят, по концерти се пребиват... и защо?![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
"Извинявай", но това е пънкарски концерт и ми се струва съвсем логично пънкарите да са десетки пъти повече.Първоначално написано от ScionOfStorm
Защо? Зависи на какъв!Първоначално написано от ScionOfStorm
Гледам на пънкарски концерт - пънкарите пребити. На скинарски концерт - пак пънкарите пребити.
Браво на скинарите =D> жестоки са, дълбок поклон =D>
^^Това не пречи да стане сборище на маса скинове, защото ще има пънкарийкаАбе не знам, това са си ваши работи, не се меся дето не ми е работа. Просто не мога да ви разбера, хубаво маса различни идеологии, ама все пак... де да знам
![]()
Ти ако пееш срещу мен, горориш срещу мен, вършиш неща срещу мен...аз да ти се кланям ли?
нацистчета.. само да ви спомена, че имаше и един ваш човек на носилка, още един мнго грозно изяде бутилка...Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
и да скиновете бяха повече 30-40 човека напданха хората, които бяха пред залата, а всички бяха вътре...
с камъни, бутилки, и разни тръби...
^^Правите го същото, мамка му. Заеби, така до никъде няма да стигнем, вие си се избивайте, аз смятам да са живея живота и да имам приятели и пънкари, и скинари примерно, важното е аз да държа на тях и те на мен :>
Но вчерашното беше грозна гледка...прекалено :/
Бахти простотията...
точно да те е страх да отидеш на концерт. Ако бях в София щях да се зачудя дали да отида на точно този концерт, но определено е хубаво, че не съм бил там.
Хората са отишли там да се забавляват, а не да се бият. С какво пънкарите (или скиновете от обратна страна) са по-лоши, че да тръгнеш да ги биеш? На мен не ми е ясно защо се биете едни други, но и не искам да знам. Просто това е ненормално.
К`ва е тая омраза, какво е това нещо...
Грозна гледка.
сега чета по инфо сайтовете какви простотии пишат...![]()
бтв вчера леко са пострадали няколко човека, които не е хубава да се ядосват...![]()
Където и да са били, все пак са група хора, които отиват в неблагоприятна за тях среда. На място където се предполагам че има стотици желаещи да ги убият /примерно/.Първоначално написано от ексо...
А оправдания от сорта "то туй е в градинката, то там никой нямаше, тез нацистчета бяха много повече, хвърляха камъни, ама те тръби имаха" са детски приказки.
а някой има ли линк нещо за допалнително пикчета да видим кфо е станало са се дразна че съм пропуснал гледката а е било в моя кв. да вида бои между скин и пънкар сигурно е било яко![]()
ах,глупави хора такива ..
скинарите били набили пънкарите и после пак ги били.
и накрая всички пребити-голям кеф!
ок,може да ви кефи,може с тва да се доказвате или
да е част от мирогледа ви ама поне не се правете на деца
като си мерите пишките,че е мега смешно.
detska radost-bengalski og1n. az kato bqh 5 klas taka se s1birahme na meetali, p1nkari i neznam kvi si...tova sa pubertetski raboti...sramota.
ni6to ne stava s boi. nqkoi tova sme go razbrali na 12, drugi sa na 40 i nikoga nqma da go razberat......s1jalqvam gi...
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
разбирам да се биете за неква кауза, като например да намалят цената на билетите в градски транспорт (за което знаем са виновни скинарчетата) или да спрете спекулацията с изкупната цена на мляко (за което са виновни пънкарчетата)....
ама то....
Обоснови се.Първоначално написано от Sam90
Мисля че не е нужно да ти казвам колко смешен ставаш с това изказване на форумен хулиган...ексо беше оказвал една много добра картинка преди
Виж сега, тези неща не са ти понятни. По-добре щеше да бъде ако си замълчиш, отколкото да изказваш некомпетентното си мнение. Евентуално можеше да попиташ защо се е случило това.
такъв е живота на улицата...
същото е като отидеш на чалга и да те набият мутри, защото си им гледал курветините...
и все пак, господа скинарите, за пореден път натупаха няколко невинни хлапета, които даже сигурно не знаят защо ядат бой, но за сметка на това, вече знат, че скиновете са асоциали с бръснати глави...
а изказването са скинарски концерти.... кога са, къде са???![]()
абсолютно същата като футболното хулиганство...Първоначално написано от Sam90
онзи срещу теб има грешния цвят на шала (или в случая гребен) и това ти дава повод да го мразиш... смисъл няма... ако си страничен наблюдател...
иначе може да си говорим, че скиновете са фашисти и нео-нацисти, а пънкарите са антифашисти... ето ти политическата обосновка за боя...