.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Фен
    Град
    PInKLanDIq

Къде мразите да ви целуват?

Къде мразите да ви целуват!?
    Надявам се и мисля че скоро поне не е имало такава тема така че .....!Извинявайте все пак ако е имало

Град
    Sofia
    Засега не съм открил такова място в тялото си. Поне когато ме целуват гаджетата навсякъде ми харесва
    Голям размер на картинката! /machoka/

Фен
    Град
    PInKLanDIq
    Еми аз не съм забелязала къде мразя но приятелят ми страшно много мрази да ги целувам по ушите!

Цитирай Първоначално написано от love_girls
    Засега не съм открил такова място в тялото си. Поне когато ме целуват гаджетата навсякъде ми харесва
    na sushtoto mnenie

Май няма такова място.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

celyvkite mi pravqt ydovolstvie na priqtelq mi su6ty,nqma mqsto koeto dosega da sum bila celynata i da ne mi se e haresalo.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

По ушите, особено като си вкарва езика из ухото ми - някои момчета си мислят, че това ще е страшно възбуждащо а мен.

poprincip takova mqsto nqma za men .. no poneje sum malko sueverna i sa mi kazvali 4e samo murtvite gi celuvat po o4ite , malko se durpam za celuf4ici tam

Цитирай Първоначално написано от Ани
    По ушите, особено като си вкарва езика из ухото ми - някои момчета си мислят, че това ще е страшно възбуждащо а мен.
    ne obi4a6 po y6eto lelele az puk stra6no mn
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Навсякъде,където имам гъдел, а аз го имам в излишък.А иначе това с ушите е наистина супер

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Re: Къде мразите да ви целуват?

Цитирай Първоначално написано от mimi_pink
    Къде мразите да ви целуват!?
    Надявам се и мисля че скоро поне не е имало такава тема така че .....!Извинявайте все пак ако е имало
    tova na avatora ti,blizalka li e nesto ili sperma?
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от mimi_pink
    Еми аз не съм забелязала къде мразя но приятелят ми страшно много мрази да гo целувам по ушите!
    Da i moq ne haresva da mu celuvam ushite.. A pyk na mene ne mi haresva po gyrdite.. samo che mrazq e silno kazano.. prosto ne izpitvam nishto kato me celuvat tam.. i mi e bezrazlichno..

az obi4am da celuvam i da me celuvat navsqkade . ne e vajno kade te celuvat(s malki izklu4eniq ), a koi

На който му се убива време...

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16
    Според мен тя имаше впредвид часта , в която момчето си пъха езика в ушния канал, което да ти кажа не е от най-приятните неща, обаче според мен това не се води целувка.
    Иначе са ме целували точно там и тъпанчето ми щеше да се пръсне и наистина е неприятно.
    Голям размер на картинката! /machoka/

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    По краката и пъпа. По-скоро ме е гъдел, отколкото да мразя, но пак ми е неприятно

Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16
    Според мен тя имаше впредвид часта , в която момчето си пъха езика в ушния канал, което да ти кажа не е от най-приятните неща, обаче според мен това не се води целувка.
    Иначе са ме целували точно там и тъпанчето ми щеше да се пръсне и наистина е неприятно.
    ne sum razbrala qvno 4e da si vre ezika navutre.am az predpo4itam da eotvun na yhoto s ezika taka po kraq ama 4ak vutre da tursi ne6ty deto ne e ystavil

Навсякъде обичам ... стига да го прави човекът,който искам
    ***You are always in my heart...You are always on my mind...***

Град
    Лапландия!?
    оО по ушите е ужасно напрао много мразя там

peRsOnALitY
    Guest

Nqkoi Nqma Kakvo Da Pravi...Nqkoi E Prost...Nqkoi e OUTsider

Heheehheeh kakvo li si mislite,4e pravite,kato puskate sme6nite si spam-erski temi!? E,az znam-izbivate si kompleksite,ama nqma da stanete po-gotini..AHAHAahaha,zadrusteni mi6ki takiva! XAXAXAXXXA

aaaaaaaabbbbbbbbbbeeeeeee ei na vsqkade e xubavo samo da te celuva podxodq6tiq 4ovek.az li4no nqmam nikakvi pretencii kogato me celuva priqtelqt mi ,za6toto toi e tolkova nejen 4e na vsqkade mi e supel xubavo

между пръстите на краката....

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    По ушите,по шията и където имам гъдел

Град
    Plovdiv
    Няма такова място ... просто почти на всякаде са не целували и просто .... е толкова приятно ...
    По ушите е много приятно когато ти дахне там и после леко по кайчетата на ухото да мине с език ... на мен лично ми харесва доста това ....

Супер фен
    Град
    sofiq
    kak da nqma mqsto na koeto ne bihte iskali da vi celuvat.6te mi bade mn sme6no ako nqkoi me celuva podmi6nicite

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си