- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде мразите да ви целуват?
Къде мразите да ви целуват!?
Надявам се и мисля че скоро поне не е имало такава тема така че .....!Извинявайте все пак ако е имало![]()
Засега не съм открил такова място в тялото си. Поне когато ме целуват гаджетата навсякъде ми харесва![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Еми аз не съм забелязала къде мразя но приятелят ми страшно много мрази да ги целувам по ушите!![]()
na sushtoto mnenieПървоначално написано от love_girls
![]()
Май няма такова място.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
celyvkite mi pravqt ydovolstvie na priqtelq mi su6ty,nqma mqsto koeto dosega da sum bila celynata i da ne mi se e haresalo.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
По ушите, особено като си вкарва езика из ухото ми - някои момчета си мислят, че това ще е страшно възбуждащо а мен.
poprincip takova mqsto nqma za men .. no poneje sum malko sueverna i sa mi kazvali 4e samo murtvite gi celuvat po o4ite , malko se durpam za celuf4ici tam![]()
ne obi4a6 po y6etoПървоначално написано от Ани
lelele
az puk stra6no mn
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Навсякъде,където имам гъдел, а аз го имам в излишък.А иначе това с ушите е наистина супер![]()
tova na avatora ti,blizalka li e nesto ili sperma?Първоначално написано от mimi_pink
![]()
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Da i moq ne haresva da mu celuvam ushite.. A pyk na mene ne mi haresva po gyrdite.. samo che mrazq e silno kazano.. prosto ne izpitvam nishto kato me celuvat tam.. i mi e bezrazlichno..Първоначално написано от mimi_pink
az obi4am da celuvam i da me celuvat navsqkade. ne e vajno kade te celuvat(s malki izklu4eniq
), a koi
![]()
Според мен тя имаше впредвид часта , в която момчето си пъха езика в ушния канал, което да ти кажа не е от най-приятните неща, обаче според мен това не се води целувка.Първоначално написано от MaRiNkA_16
Иначе са ме целували точно там и тъпанчето ми щеше да се пръсне и наистина е неприятно.
Голям размер на картинката! /machoka/
По краката и пъпа. По-скоро ме е гъдел, отколкото да мразя, но пак ми е неприятно![]()
Първоначално написано от love_girls
ne sum razbrala qvno 4e da si vre ezika navutre.am az predpo4itam da eotvun na yhoto s ezika taka po kraq ama 4ak vutre da tursi ne6ty deto ne e ystavil
![]()
Навсякъде обичам ... стига да го прави човекът,който искам![]()
![]()
***You are always in my heart...You are always on my mind...***
Heheehheeh kakvo li si mislite,4e pravite,kato puskate sme6nite si spam-erski temi!? E,az znam-izbivate si kompleksite,ama nqma da stanete po-gotini..AHAHAahaha,zadrusteni mi6ki takiva! XAXAXAXXXA
aaaaaaaabbbbbbbbbbeeeeeee ei na vsqkade e xubavo samo da te celuva podxodq6tiq 4ovek.az li4no nqmam nikakvi pretencii kogato me celuva priqtelqt mi,za6toto toi e tolkova nejen 4e na vsqkade mi e supel xubavo
между пръстите на краката....
По ушите,по шията и където имам гъдел![]()
Няма такова място ... просто почти на всякаде са не целували и просто .... е толкова приятно ...
По ушите е много приятно когато ти дахне там и после леко по кайчетата на ухото да мине с език ... на мен лично ми харесва доста това ....
kak da nqma mqsto na koeto ne bihte iskali da vi celuvat.6te mi bade mn sme6no ako nqkoi me celuva podmi6nicite![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))