КАк си представяте бъдещето в глобален план?Светло ли бъдеще или страшно ни чака?
Аз лично си го представям доста песимистично близкото бъдеще.МОже би защото вече са ми промили мозъка с разни чужди мисли,може би защото съм осъзнал и разбрал някои неща които не трябваше май.Един ден се зачетох в малко фолософия и открих доста неща.Но само проблеми,още повече въпроси и мисли не дават някакъв точен отговор.Замислете се какво е света в момента и накъде върви.ПОвечето хора са еднакви според една теория която подкрепям.Човешкия живот е толкова безсмислен..Живееш.И какво правиш през мига от вечноста съществуване който ти се полага?"Забавляваш се",бягаш от реалноста,оплакваш се,говориш и харесваш това което се харесва на една солидна маса.В момента,както и преди хората мислят много "рамковидно".Има нещо което аз мразя.В момента магията се испарява.МАгията е в незнанието и в собственото тълкуване на света.Но когато ни намерят доказателства и ни разубедят идва разучарование.СЛучвало ли ви се е да сте чели нещо и да сте видели някакъв смисъл който да ви вдъхнови,да разгледате анализите и да видите доказателствата че не сте прав?НЕ е приятно.Помислете какво е био съществуването на хората някога.Толкова непознато и страшно,а същевременно някак интригуващо,красиво и вълнуващо.Представете си че не са ви промивали мозъка като малки и сте израснали с мисълта за митични създания и богове.Вървите из една вековна гора.Никога не е била сечена.затова има голямо растояние бежду дърветата.Нощт е.Пълнолуние.Виждате пътя си,а вятъра брули клоните.Чувате воя на вълците в далечината и скате да се приберете възможно най-бързо.Всяко дърво,всеки клон,всяко движение.В него вие виждате нещо от вашата вяра.Нешо което искате да видите,било то добро или лошо.Вървите бързо.ИЗлизате от гората,продължавате през равина.СКоро вече сте в селото и всичко е свършило.
На пръв поглед повърхосна история,но си представече всичко това наистина.Вятъра,шума,трепе а,напрежението,страха,мири змите,ароматите,картината
Ако не създава никакви чувства у вас един съвет от три стъпки.
1.КАчете се на покрива на блока
2.Отидете на ръба и скочете
3.ПОчивайте в мир.
А вече за глобалното бъдеще.Повечето хора имат глобалните проблеми за нещо далечно,а природата за даденост.Има глобални проблеми.В един момент какво ще стане?Края на света е близо
В библията(не че съм я чел не съм и хукнал)не пише ли че когато дойде края на света слънцето няма да изгрява?Имаше един вулкан,може да избухне по всяко време , който ще д=вдигне толкова прах че ще засенчи слънцето за няколко години,от което ще измрът много животни и и растения.Ако кажа всички няма да бъде точно.И това не е ли просто един край?
А вие какво мислите?