- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- КАк си представяте бъдещето?
тоя лаф се изтърка..Също така мечтая да седя на столче от костите ти![]()
Оф, защо се правите на умни :]
Какво ще е бъдещето - каквото си го направим.
Не знам как ще изглежда.Ще се разбере =]
хъхъ..
АНАРХИЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
бум, убит съм!Първоначално написано от Анонимко
=D>
ей такива хора като теб могат да ме накрат да спра да пиша във форума и да ида да си изкарвам комплексите като бия 10-годишни деца
![]()
смятам, че не ще се замислиш върху това колко си жалък, макар да ти личи от километри - защото наистина, това, че се цупиш като ученичка от най-малкото побутване демонстрира колко раним и неуверен в себе си си - но не това беше идеята на "ти си в криза"
едва ли ще разбереш от позицията си на 17 годишен, предубеден в зрелостта и правотата си, че твоето мнение не е аксиома
всъщност, има един такъв, подобен на теб във форума - OtherDimension
но той поне мисли
![]()
За мен ли каза че съм на 17?Не на 12 съм![]()
Ееех навсякъде ме надценяват.Все в форумчетата си мислят че съм малко по старичак.А сега ти искара едно 12 годишно дете с комплексите на 40 годишен отритнат от обществото наркоман,който като не пуша треволяци слуша метъл.Ти явно се учуди че едно 12 годишно дете успява така брутално да те заблуди.Ех анонимноста на нета...Аз още и тийнейджър не съм ако трябва да бъдем точни.Рано ми е кризи или депресии.Просто ми се гледат изцепки и хорски недомислия и глупости.Точно като твойте.Ето сега вече си промени погледа за мен,Допреди малко гледаше на мен като на 17 годишен в криза,който си мисли че прави нещо а е повърхностем,а сега ме гледаш като 12 годишно дете,което си мисли че прави нещо а мисли елементарно,дори за възраста си.![]()
Хаха това беше самоирония,въпреки че и слепите биха го забелязали.
По моето скромно мнение съм живял прекалено малко за да бъда смачкан от живота/комплексиран/в криза/депресиран и т.н.Може и така да е аз незнам на 12 съм .МОже би малко избързах да ти го кажа,но смаия факт че ставаш все по малко обективен с всеки пост и че пускам много емотионки показва несигурност от твоя страна.Начина по който говориш показва че на теб често ти е било казване че си в криза или депресия.Много често,промит мозък.Ти беше подведен от това че всеки тийнейджър е в депресия,и за който и да го кажеш би било малко или много вярно.Каза два глупави аргумента,но реално спореше с едно 12 годишно дете.![]()
не знаеш кое какво е явно
не си мачкан от живота, затова не можеш да си в КРИЗА НА ВЪЗРАСТТА, когато разбираш, че няма смисъл от повечето, което си сторил
имаш криза на идеалите, която е нормална за всички тийнейджъри - дори да не си на 12 или на 17, си между тези 2 възрасти
кризата на идеалите означава, че призмата, през която се пречупва образа на живота, се променя драстично, което те кара да си объркан
не навлизай в проблемни ситуации, от които няма да моижеш да излезеш "сух" - и понеже пак ще ми се озвериш, не говоря за заяждането ти с мен
не смятам, че с това или с предишни мнения съм ти казал, че мислиш елементарно, а просто, че някои емоционални фактори ти пречат да излезеш от омагьосания кръг на безпредметните разсъждения
но явно това е дълбок удар по самочувствието ти - сигурно си очаквал в тая тема да самоанализираме недостатъците, а ти да си нашият Ментор и да напътстваш нашето морално развитие
болшинството от хората, които биха писали в тази тема, могат само да коментират твоята гледна точка, защото малко или много, те вече са си изградили удобен поглед върху живота и принцип за съществуване
![]()
и да, не ти прави чест, че използваш думи като "ебали" или "педерастки"
Ех, ех, ехЕдно бъдеще без комунисти, цигани, турци и евреи нема да го бъде без крайно десен тоталитаризъм
Това трябва да стане колкото се може по-бързо!
хапни гъбката пак и политай към своя рай!Първоначално написано от Guderian
бе ти що не последваш своя фюрер? или може би не ти стиска?Първоначално написано от Guderian
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Няма да склопя очи докато не видя националсоциалистическо управление в БългарияПървоначално написано от _SL_
![]()
...с летящи коли и платен въздух.![]()
i bez bira....Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
То това няма да е никакво бъдеще...Първоначално написано от *happy bunny*
кво ти пука ние отдавна ще сме избягали на далечна планета, на която вместо вода тече бира....Първоначално написано от p4elata_brumze
Аз вече съм я намерила, ама няма да ви кажа къде еПървоначално написано от *happy bunny*
. Бирата си е само за мен... водата де
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
хахаха гадина...ае земи ме само мене, остави го бръмзето...аз съм просто заек няма да пия многоПървоначално написано от Sarabi*
![]()
quench не съм се засегнал.Аз очаквах една друга реакция-едни да говорят глупости(така и стана),други да се оплакваме за деградацията на младото поколение(не стана),а трети да ми се чудят на ъкъла(ттака и стана.Е долу горе сум улучил.Ако продължаваш с тия постове ще ме убедиш и че съм някаква отрепка,затова те признавам за спечевлил спора![]()
А аз исках да кажа че светът се смалява за повечето хора,те виждат само това което е близо до техния ум или само това което им харесва.За такива като тях е чалгата и останалия комерс.В момента българия малко по малко става копие на америка,където само се работи и работи.Защо всеки бърза за някъде а се върти в гръг(един постоянен цикъл)?Аз знам че и моя живот е един затворен кръг и този кръг малко по малко ще се променя(както е при всички),но глобално погледнато е просто един затворен кръг.На мен не ми харесва това в което виждам че ще се превърна-в един момент всичко да се свежда до работа и някаква почивка(както е сега ),а аз искам някое по светло бъдеще.Всички сме заблудени от телевизии като бтв,канал едно и нова,които не са спрели да ни манипулират.
Например ирак!Казаха ни че там хората са живели ужасно бедно,нямали са пари за нищо,едва ли не всеки ден са ги гърмяли и са стреляли по тях с биологични уръжия.А Сащ винаги готов да се притече на помощ н нуждаещите се тръгва да избави света от поредния зъл диктатор Садам Хюсейн.ДОри сега звучи глупаво нали?
Но от хора,които са ходели в ирак(един приятел на баща ми,а в добрия интернет,без да знам коллко е достоверно това което казват,и други са го твърдяли)те казват че в ирак хората са живеели добре,нямало е престрелки,престъпноста ниска а Садам не бил чак такъв демон и олицетворение на злото,каквото го искарали по бтв.Реално той влиза в две войни със Сащ,едната от които печели,воювал е с иран,държава десетки пъти по голяма и населена от ирак и е бил на път да спечели войната.А на нас какво ни поднесоха?Изкривената истина,с която могат да се правят на интелигентни децата в циганската махала.Незнам колко човека знаят за каква заблуда става въпрос,но знам че са малко.Само като си помисля колко глупци вярват на всичко това ми прилужава.
Заблудите са не само за Ирак,Сащ и Европейския съюз,но и за политикиата в нашата страна.Един прост пример-вие знаете преувеличена история за гафовете на Атака(една глупава партия,но заплаха за обществото),но за ДПС(тия изруди) какво знаете?Например знаете ли че когато в парламента е дадено едноминутно мълчание в упрек на насилието на арменците,ДПС са напуснали парламента?
За изборите за евродепутати,когато Бойко Борисов заяви,че не иска да гледа глупотите на другите политици,а има наводнения и нуждаещи се от него повече от колко там,напусна.На другия ден му искривиха думите до тази стешен,че казаха нещо от рода на че недоволен от вота той напуснал в знак на протест.Е кажете ми това не е ли пълно заблуждение?
Вие чувате всякакви глупости за това коя "звезда"за кой се уженила,коя репорка какво направила,кой политик как заблуждава хората,но са постоянния тормоз от страна на циганите да сте чули?Вие слушате дълги и безсмислени препортажи,съобщават ви за почти всяка катастрова(автомубилна),но нищо не сте чули за това кога циганите са били някой до смърт,напднали са влак,кръчма,невинни жители.
Най много да чуете че лица от "Ромски произход са обрали някой и той по своя вина едва ли не е в пирогов с опасност за живота защото е отвърнал на ритниците им в самозащита.Имаше един случй,когато един селянин,лпритеснен за добитъка си слага ограда,по която протича елетричесто и няколко табели,в които предупреждава за това.Но една циганка идва,хвнала оградата да се изкарери и краката й остават парализирани.В края на сметка горкият селянин е осъден на 5 до 10 години затвор заради това,че циганката неможела да чете и той не бил предупредил.Нищо не се споменава за нейните намерения.Селянинът бива искаран виновен.Май имаше няколко такива случея.
Много малко от хората,родени след падането на кумонизма 89 година знаят за бунтка,който са готвели турците и за стимула,който им дава турция.Разсекретени са някои от писмата на дуган , в които той пише за любовта към турция и умразата към геурите!За отворената граница на българия към турция за един етнос,за училищата,които съществуват и до днес,в които се дава помощ на турците ако се запишат да учат там.,И всичко това финансирано от обичната ни съседка.
Има доста примерино мисля че от казаното се разбира ,че теливизията ни заблуждава по най-бруталния начиин.А хората са податливи на манипулация.
Гледам че другите деца са намерили много интересен начин да спамят-през два поста все повтарят за дясно тоталитарно управление,Хитлер,и цигани,еврей,турци,дръпнат и негри.Вие сте изключително тъпи.Засягате тема за която знаете малко с невежеството си.Хитлер не е искал да убива цигани,нито турци,нито дръпнати,нито негри !Факт е че Германия е разбила всички през втората световна война,докато не идва Сащ,но по телевизията се набляга смао на часта,която поема сащ.И вие сте невежи и мислите че се правите на зли като говорите колко е елик и хитлер и как ще избивате еврей,турци и т.н.Аре скоро ще ви мине.МОга да ви кажа че ао не поддържате тази мания с книги и история ще ви мине бързо.Образовайте се и ще ви остане поне още няколко години.Моя съвет-образовайте се.
света и преди да го констатираш е бил малък, само че сега е по-лесно да го разбереш, защото имаш информация за околните
и не, не си отрепка, но се успокой малко
the doom is coming, so what? can u stop it?
Бъдеще няма да има, според учени 2012 живота свършва ... за това живейте докато можете !![]()
... k33p w@lkinG ...
Може ли малко по ясно?Първоначално написано от young_rich_famous
Надявам се да ни чака светло бъдеще.Как си се представям...иска ми се да си имам собствен апартамент, да имам добра работа и горе-долу уреден живот.Дано това се случи.
bade6teto e v delfinite
\/
Ще те трепя, като се видим!Първоначално написано от *happy bunny*
![]()
То светът трябваше да бъде унищожен още с настъпването на 2000 година, ама щом още пишем тук...Първоначално написано от young_rich_famous
![]()