quench ти казваш когинитивен дисонанс ,което показва че като малък са те ебали циганите.
Съща каза и екзистенциалните ,което значи че имаш педерастки наклонности.Говориш тъпизми.Сигурно като видиш в цс да псуват хакерите от псувните ис правиш изводи как е живял човека,в какво семейство живее и в каква компания се движи,също дали е щастлив от живота или не?
Самия факт че си написал 2500 поста в тийнпроблем значи че си някое дете най много на 15-16,което прави анализ на псухиката на другите и прави изключително тъпи извуди от отделни фрази,които той изкривява така че да се вържат с нещо заучено от теб.С глупавите си извуди почваш да ме изнервят.Употребяваш думи които незнаеш какво ознаачават .ПОвечето са чуждици,което сочи че си от младото поколение,отново потвърждаващо възраста в която се намираш.А тази възраст се свързва с комплекси,депресии и правене на нещо,което не си.Е в момента се правиш на човек който знае нещо и философства.Сега ще кажеш ето обиди се от най дребното нещо още едно доказателство.ХАахах срещал съм такива като теб ясни сте ми.Сега ще започнеш да разсъждаваш над други въпроси свързани с мен.И пак ще напишеш глупост.Направи си собствен анализ.Или и аз да почвам да интерпретирам думите ти и да те искарам изнасилен 5 пъти,бит преюз целия живот,тормозен и отритнат от обществото 12 годишен пубертет?Да започвам ли?