- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kakvi sa efektite ot e ?
Kk ne stoq mnogo po forumite i se v posledniq moment kat mi doide nqkaf problem na glavata se seshtam da pitam tuka , shot osven gadnite i zaqdlivi komentari ima i mn svestni hora koit mn pomagat![]()
ta .. drusal sam se s baq narkotici i imam mnogo opit tam mushroom trips, cocaine, amfetki fetki i sqkvi prostotii ama vischkoto kade sam go pravil sam go pravil v domashna obstanovka i kolkot i da se izlagam me skivat samo blizki hora pyk te sa mi sviknali i ne mi obrashtat mn vnimanie. Sled 2 dena otiwam na edno rave party .. 5000 choveka trans cqla ve4er predpolagam se seshtate che 20 min sled po4vaneto vsichki she imat nqkvi narkomanski pogledi, gledah mnogo videota za hora nadrusani s ekstazi , zashtoto ne sam go opitval do sega ii mnogo mi e spek gledah gi na youtube i vischkite vkarvat super "inteligentni" blujdaeshti pogledi, ama tapoto e che az gledah takiva kade pokazvat poveche loshata strana .. nqkvi lejat po mifkite ne moat sa vdignat , deistvat kato totalni oligofreni i sa opitvat da si izqdad vejdite![]()
ta si misleh koito e opitval mojete li da mi kajete koe e po veroqtno , da si provalq ve4erta nqkade da se galq v nqkoq mifka i da si hapq vejdite ili da tancuvam kato nenormalen ?!![]()
Misleh kokain ama toi te puska na .. 20-30tata minuta .. ili pyk prosto da izpiq 2 kafeta i 2 redbula i sam gotow hah shte ima da treperq cqla ve4er \/