.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    lady_iN_black
    Guest

pri4eska za dove4era!momi4eta,help!

Dove4era sam na praznuvane i mi trqbva speshno nqkakva ideq za pri4eska.Ne iskam nishto osobeno i specialno.Trqbva mi neshto,koeto se pravi lesno i ne iziskva mn vreme.

P.S:Bez pqna za kosa

kakva ti e kosata??? dulga/ kusa; prava/4upliva ...

lady_iN_black
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 136179
    kakva ti e kosata??? dulga/ kusa; prava/4upliva ...
    Kosata mi e dylga,prava.

Guest
    може да събереш бретона, дори и да е далаг, назад с 2-3 фиби и да оставиш другата свободна.
    или пък навлажняваш косата, сплиташ я на не много стегнати плитки, чакаш да изсъхне, пускаш и разресваш - ще станат хубави вълни.
    или пък, ако си с дълга коса, да я събереш с две китайски пръчици високо на тила, или конска опашка с пуснати няколко кичура покрай лицето...

ako ima6 breton ... 6te e mn sladko da e vdigne6 visoko na kok i da napravi6 bretona malko po-obemen ...
    ili ako nqma6 .. pusni nebrejno edno ki4ur4e da padne ot koka .. mislq 4e bi izglejdalo mn simpati4no

PS: ne si pravi natrufena pri4eska ili ne6to bie6to na o4i - ostava lo6o vpe4atlenie y horata

lady_iN_black
    Guest
    Ami az si misleh da q na4upq,no savsem malko.Ne iskam da polazvam pqna za kosa tyi kato ot neq po4va da me syrbi i nqkak si se iztoshtava.Nqkoi znae li kak da q na4upq,no ne mnogo?

1.Ако имаш преса за коса хвани няколко кичурчета от различни пластове на косата и ги направи на средно големи вълнички.
    2. оформи си косата назаде, а не на път, прикрепи с 2-3 фибички или една голяма; можеш да пуснеш едно две кичурчета пред лицето.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    1.Ако имаш преса за коса хвани няколко кичурчета от различни пластове на косата и ги направи на средно големи вълнички.
    2. оформи си косата назаде, а не на път, прикрепи с 2-3 фибички или една голяма; можеш да пуснеш едно две кичурчета пред лицето.
    На мен това ми зву4и добре.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    In tHe MiDdLe Of NoWhErE...
    Незнам дали ще отива на лицето ти, но пробвай - сплиташ косата на плитка, ако ти е дълга я слагаш на една страна, ако не е я пускаш назад.С подходящите обици - например халки или някои висящи ще стане добре

P.S. Не рабрах какъв е поводът но няма зн.

ТфОйТо*ПлЮшЕнУ*МеЧе

Re: pri4eska za dove4era!momi4eta,help!

ma xax...bez snimka kak opredelixte pri4eska? moje da ima dalgo qicevidno , palni4ko lice..na koeto moje bi nqma da otiva plitka ili varzana kosa
    :P

Re: pri4eska za dove4era!momi4eta,help!

Цитирай Първоначално написано от ady
    ma xax...bez snimka kak opredelixte pri4eska? moje da ima dalgo qicevidno , palni4ko lice..na koeto moje bi nqma da otiva plitka ili varzana kosa
    В този форум нещатата стават така .. за съжаление.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си