Аз съм на 12 пък никога не съм излизала с момче никога не съм се целувала с език какво да правя ? Има едно момче което харесвам но той харесва големи гърди а мойте са съпер малки почти съм плоска ! Има едно момче което е влюбено в мен , да ама аз не съм се влюбила в него ! Какво да правя ? Ако тръгна с него само за да пробвам целувка с език и му кажа че никога не съм се целувала с език и той каже на целия свят когато скъсаме ? Какво да правя моля кажете ??? По принцип момчетата са ми предлагали но не съм ходила с никое ! Всички казвар че съм хубава добра и т.н но аз не съм ходила с момче ! Това е фатално за моята възраст нали ?Искам да ме посъветвате нещо което да ми е от полза ! Ако някой знае как може гърдите ми да станат по-големи от каквито са ми сега нека да ми кажат ще им бъда супер благодарна , защото съм на 12 г пък ми е дошъл мензиса преди 3-4 месеца но проблема ми е там че гърдите ми не се развиват всички ме укуражават че ще ми пораснат лятото а дали е тека ??? Пускам тази лична тема тук в нета за да мога да разбера нещо което да ми е от полза ! МОЛЯ ОТГОВОРЕТЕ МИ ПЛС ПЛС ПЛС [-o<