- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- koga e normalno....
na koi den mesec i t.n ot na4aloto na vrazkata vi e normalno da spite s mom4eto/momi4eto?i btw kajete si godinkite pls \
/
Moderated by koalka
т.1 от Правилника!
При всеки е различно. Зависи какви са ти чувствата към него. Дали си се влюбила или е просто привличане. Когато момичето се почувства готово.. тогава спи с момчетоНяма месец, година и т.н. И не зависи мн. от годините.. след като вече 12/13 годишни се правят на "какички" и спят с който им падне..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Аз лично бих пуснала на момче когато съм готова за това.Това със сиг ще е след като ходим най-малко 3 месеца...Оф ....нз....Зависи от момчето и от мен....Понеже съм по недоверчива малко трудно ще пусна на човек,ако не съм сиг че е искрен към мен.
dobre no pri oslovie 4e si napalno sigurna v toq 4ovek, ne na 100 a na 200%, znae6 4e moje6 da raz4ita6 na nego i da mu se doveri6.dokazal e lubovta si mnogo pati.i hodite ot 5 meseca? kvo stava?
ако си сиг,че ти самата го искаш,го правиш.Първоначално написано от az li sam _f
Съгласна съм. Трябва ТИ да го пойскаш, а не да питаш кога е нормално.Първоначално написано от sasha_90
Няма определени месеци и т.н. Ти сама трябва да си сигурна и да го пойскаш
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ами не веднага естествено трябва поне да мине малко време.С моя малко избързахме още на 1-2 седмица ама въобще несъжалявам, защото попаднах на точният човек![]()
Защо питаш нас?Ние неможем да ти отговорим.Няма месец , дата , час.Трябва ти да го поискаш , да си сигурна в човека.Недей да прибързваш (е нз на колко години си , но все пак).Просто ако имаш вяра на този човек , няма проблеми.
Няма правила.Когато го поискате и двамата ,кво пречи?
А и бтв секса не е престъпление!
[size=7][b][u]fosse cos
добре...примерно ти кажем още на 2-я ден...кво ти и да не си готова пак ли ще спиш с него???
pri vseki e razli4no no moje da go napravi po vsqko vreme na edna vruzka ........ brrr zagubih sobstvenata si logika ..
emi zavisi ot kolko vreme se poznavate,kak varvqt ne6tata...ina4e de da znam nqkade kam 2r mesec moje bi...![]()
zna4i bih go napravila samo ako sam gotova i 4oveka koito e do men da me OBI4A za6toto sex za vazbujdane ne e sex
със сегашната ми приятелка го направихме на седмия ден от връзката ни, която продължава вече година и 8 месеца
чувствали сме се готови направили сме го ... не мисля че някой от нас съжелява ...
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
pri vseki razli4noo![]()
abe est. kogato si gotova 6te go napravi6 ti trqbva da go iska6 i da e s podxodq6tiq 4ovek da mu ima6 doverie i da si sigorna v nego![]()
abe ima hora koito 30 min sled kato sa se zapoznali go pravqt ti mi razpraash tuka koga bilo dobre..... razli4no e pri vseki..... jelanieto za tova samo 6te doide pri teb.... aE pusni na mom4eto kfo go machish :P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Няма точно определен ден, когато трябва да се прави секс. Това е много индивидуално и си зависи единствено от теб и партньора ти. Секс се прави, когато и двамата сте готови и го искате.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!