- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- nestandarten podarak
Hora.. snoshti kato si se ligavehme s moq priatel.. i kolana shtot mi precheshe go premetnah na vrata mu.. i vikam "Davam ti go za spomen ot mene!" i toi vika.. "Ne go shta toq kolan.. dai mi neshto drugo.. Iskam za spomen prashkite ti" .. I az vzeh da se ligava.. a sq kato se zamislq shteshe da e qko da mu gi podarq.. hmm.. qd me e che ne mu gi dadoh.. Podarqvali li ste neshto podobno na gadje ?! :P
Kato se zamislq mai NeNo ne e losha ideq po princip.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Приятелят ми много го възбуди една снимка на една жена, която между краката си, точно около входа на влагалището си имаше татуирана пеперуда. За 14ти февруари накарах една приятелка да ме изрисува така с кана. За по-траен спомен ми разпечатах модела пеперуда, с който бях изрисувана и я сложих в рамка. Хем той знае какво значи, хем никой друг не знае какво точно е. Изненадата беше страхотна. Още го помни![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
да,преди няколко дена ми подариха доста нестандартен подарък...според мен е яко,щото е неочаквано и ти е много по-приятно отколкото като знаеш,че биха ти подарили обичайните глупости-бижута,парфюми,плюшени играчки.примерно подаръкът на олас е много як.на мен лично никога нямаше да ми хрумне.поздравления :P
ХахаТои хубо иска прашките ама да не иска и бонусче към тях
![]()
Относно темата подаряваи му ги на човека щом иска да им се радва.![]()
Доста добре звучиоще не е късно да му ги подариш
![]()
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
Подари му банския си![]()
ee ne sum mu podaravqla na moq pra6ki xaxax
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Подари му прашки, твоя снимка и презерватив в някаква рамка, не е нещо особено, но може да се зарадва... Нещо като малко споменче.![]()
НЕ съм правила подобни подаръци,но е сладко определено.Реванширай му се и със сутиен![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Тва е мн добра идея !Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
hmm sled pra6kite sledva i ne6vto dr go...... edna ve4er na same s tebe moje bi![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Ммм супер! Подари му ги![]()
Let The BEAT Control Your Body
DA az sam pravila takyv podarak Podarih na gadjeto mi prashkinapravi go mn e sladko ..
...is just too little too late...
тва ще е мн яко...тряа и аз някой път да направя такова нещо![]()
Еми да, щом ги иска да спомен дай му ги, явно ще се зарадва.
podari mu tamponite si![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
^само да не са използвани
![]()
Сетих се и още нещо. Когато някой от нас двамата се издъни с нещо, не се караме, а си подаряваме близалки. Веднъж аз трябваше да купя, а наближаваше 2ри февруари (Петльовден, празник на момчетата и т.н.) и реших да съчетая нещата. Обиколих целия град да му намеря захарна близалка с формата на петле. Изненадата беше много приятна![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.