- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- povedenieto i az se promnqm , no za6to ?
az sam na 13 i tazi godina me premestiha v novo daskalo vsi4ko ok namerih si fr vsi4ko ok no imah 4uvstvoto 4e prez cqloto vreme vsi4ki v toq klas me mrazqt i sa licemerni i taka se okaza s vremeto ograni4ih kontaktite si s pove4eto hora i nablegnah na u4eneto .No moite fr zapo4naha da zabelqzvat 4e az se zatvarqm vse pove4e v sebe si i iskaha da mi pomognat a az postoqno im se rep4ih i ne govoreh s tqh za ni6to taka doide kraq na u4ebnata godina i sega vsi4ki se razpilqha na nqkade i vseki kat tragva6e mi kazva6e " i da se stegne6 prez vakanciqta iskamete do godina sa6tata kupondjiika kvato be6e " ili " ae do godina pak 6te kuponqsvame nali" no ne6to v men naistina se e zatvorilo nqmam doverie na nikogo i vav vsi4ki moi fr se samnqvam a te prosto iskat da mi pomognat sega vsi4ki me vikat da hodq s tqh na nqkade da izlizam no ne mi e do tova i az izlizam s opravdanie kat edna moq fr s tva 4e imam da se gotvq za sastezanieto i imam mn da u4a hora znam 4e tva e puberteta no nikoi drug moi fr ne go izjivqva taka i za6to tolkova se zatvarqm v sebe si![]()
![]()
pl pi6ete otgovor4eta