- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- podar1k(za momi4etata)
imam v1pros k1m jenskata 4ast.sega hodq s beb4o ot 5 meseca p1k na neinoto RD 67e napravim 6.
dali 67e i haresa da q zaveda na ve4erq i nakraq kati q ispratq predi da se razdelim da i podarq edno s1r4ice s dumite "zapovqdai moeto s1rce" pls otgovorete
Lele ti sigurno si strahotno mom4e i priqtelkata ti e mn shtastlivaSpored men tova e edna prekrasna ideq i na neq sashto bi i haresalo.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Мммм,да,според мен тва е много хубав жест...предполагам,че ще бъде романтично и определено ще го хареса....И вечерята още повече ще допринесе за доброто и настроение...
![]()
Браво,готина идея...дано всичко стане,както трябва!
Или не И подарявай нищо специално /например нещо, което е споменала, че И е нужно - парфюм например/, или прояви оригиналност! Идеята ти изобщо не е оригинална.
ti kakvo si podarqval na tvoita mi e mn int kato moqta ne e originalna?Първоначално написано от `Death`Whore``
1. Аз съм момиче.
2. Признавам, че аз подарявам парфюми или афтършейви. Нямам въображение. Не мога да ти кажа какво да подариш, според мен най-добрият подарък е нещо, което човек ще използва или което знаеш, че харесва.
3. Срещала съм идеята ти поне 2 пъти в този форум.
emi dobre ti si znae6.no ne si i prava.aftar6eifa 67e sv1r6i.p1k s1r4iceto vinagi kato go vidi 67e se se67a za men.stani malko santimentalna moeto momi4e![]()
davaite o67e otgovori de iskam da vida mneniq
Аз съм доволно сантиментална и чувствителна. Просто не ми трябват материални неща, за да се сещам за чувствата си![]()
dobre kajete vie ne67o koeto bi vi dopadnalo
Nedei da se vodish po 4ujdite mneniq!Napravi za neq tova,koeto si namislil.Vse pak ti q poznavash nai-dobre i znaesh kakvo bi i haresalo.Kakto veche kazah spored men ideqta ti e mn dobra.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Първоначално написано от mechtaq_za_teb
mersi mn i naistina si prava
![]()
Първоначално написано от mechtaq_za_teb
mersi mn i naistina si prava
![]()
Тва е мн хубава идея. Според мене ще направиш мн хубава изненада на своята приятелка!
da mn qsno o67e kato q vzema ot tqh 67e i gi podarqПървоначално написано от sasha_90
Тва е много романтично!100% ще й хареса...освен ако не е някоя задръстенячка
![]()
Ей пич мноо готин и романтичен подарък евала :smt023
суперрррррр брао бе пич смятам че ще и хареса и е адски романтично![]()
Според мене е страхотна тази идея.Ще бъде най-щастливото момиче на света.(поне за мен е тъка)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мисля че ще стане мноогоо ефектно и по тоя начин хем ще и докажеш любовта си,хем ще я накараш да те обича още повече.![]()
![]()
![]()
![]()
МнениеПуснато на: Пет Юни 29, 2007 11:56 am нещо да ти говори???Първоначално написано от bekhama
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
*facepalm*
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House