В началото на учебната година мн харесах едно момиче от моя клас и след 2 месеца трагнахме.Аз мн я харесвах но се оказа че тя само си е играла с мен .Отрязах я.През зимната ваканция ми се обади да се видим...Видяхме се разкарахме се малко и като се варнахме на даскало пак трагнахме.Тварде6е че е направила гре6ка и сега наистина ме харесва и досега о6те ходим.Правихме го 3 пати вече.И двамата мн се обичаме но мн често се караме.Деня преди пролетната ваканция се скарахме мн сериозно но не скасахме и на следва6тия ден ми пи6е SMS "Mislq 4e trqbva da se razdelim za malko za da po4nem da si lipsvame!6toto kakto e tragnalo 6te se skarame seriozno i 6te se razdelim i to ne za malko".Забравих да кажа че преди около 1 месец се е зарибявала тайно с най добрия ми приятел от класа но той не се е потдал 1во 6тот ми е фр 2ро 6тот не я харесва и аз 6тях да я зарежа но и простих и сега след тоя SMS нз вече какво да правя да продалвам ли с нея или да я скасам (от един клас сме). Моля ви се помогнете ми мн сам обаркан а мн я обичам...