- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте направили?
Просто се опитвам да ви провокирам да се замислите за нещата, свързани с едно нежелано дете в такава възраст. Нито съдя, нито се карам, нито опровергавам, нито питам всеки "Защо така?". Изборът е личен, разбира се.
Ами аз съм се замисляла,да и колкото и всеки да ме упреква аз бих задържала детето..Първоначално написано от `Death`Whore``
смятам че приключихме..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
b] ninsy macko kakvo i se vprqga6 .... ne q li vijda6 kolko e jalka... palna e s kompleksi i kato nqma kade tuka si izbiva ... vij q 4e po cql den tova pravi samo 4aka nqkoi da kaje ne6to ta tq da spori ... Death`Whore ... zle si .. v tozi forum mai samo ti trqbva da ostane6 za da si spokoina ...samo ti ima6 pravo na mnenie , nqkoi drug kato kaje ne6to i ne te ustroiva pi6e6 bezmisleni postove samo za da pi6e6 ne6to ... uspokoi se malko a[/b]
Но не чета, без да пиша, чакайки някой да се заяде с мой любимец, и да го обидя. Right?
AZПървоначално написано от Анонимко
Love you Kris !!!
ne se obqsnqvaiПървоначално написано от `Death`Whore``
Love you Kris !!!
Не ми заповядвай. Сега кой се заяжда напълно безсмислено?
ups zabravih 4e samo ti ima6 pravoto da se zaqjda6 ...Първоначално написано от `Death`Whore``
Love you Kris !!!
Иронията ти не се получи. Идеята е, че когато съдиш някого за нещо, трябва самият ти да не го правиш.
ne mi obqsnqvai kakvo trqbva i kakvo ne trqbvaПървоначално написано от `Death`Whore``
Love you Kris !!!
ti sa6to GOLQMATAПървоначално написано от `Death`Whore``
Love you Kris !!!
Не съм готова да имам дете точно на този етап. Аборт .. определено.
И междудруготоhttp://teenproblem.net/f/viewtopic.p...E0%E1%EE%F0%F2
Дано скоро да не забременея..Незнам как бих постъпила-ако сега се случи бих го махнала,защото съм на 16 и не мисля,че още съм готова да родя-нито физически,нито психически,Все пак детето е доста голяма отговорност,а аз съм доста безотговорна.
![]()
Какъв е този аборт с билки ?Първоначално написано от `Death`Whore``
Въпроса ми не е много по темата,но сега за пръв път чух и много се изненадах
![]()
Като абортът с лекарстени средтсва, но не толкова вреден. Няма значение.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ei hora samo az li nqma da napravq abort?!?4uvsvam se stranno?A vie sigurno pove4eto ste na 16?Nz spored men zavisi ot mn ne6ta dali si ima6 priqtel ama priqtel a ne nqkoi ot 2 mes i ve4e si misli6 4e rabotata e seriozna,roditelite s kakvi razbiraniq sa i t.n.
Говорите като типични безотговорни тийнейджърки. Да не си мислите, че едно бебе е просто играчка??? Повечето от вас доскоро не са можели да си обършат задника, а ще ви се налага да бършите на детето си...![]()
Ако забременея сега ще съм на почти 23 като го родя. Вече съм 4-ти курс студентка и до пролетта ще завърша симестриално. В смисъл 1 бременност сега няма да е особено фатална. Приятелят ми работи, аз също ще започна работа. Ще се справим. А и той би бил прекрасен баща. Знам го от първия миг, в който го видях![]()