- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момчета ... защо бихте изъгали ...
здравейте, не знам дали тук трябва да е тази тема, но ...тук ще е ...
таака .. чудя се и се мая ..., защо попринцип едно момче, което казва че наистина иска да е с мен, би ме излъгало... случката е следната...: излизаме си двамата, но той си има прияттелка от 1 година и нещо не я беше виждал някъде месец и онзи ден случайно разбрах, че предишната вечер са били заедно..., той разбира се ми казва, че не е така, но аз си знам, че ме лъже, въпреки, че повече не сме говорили за това ..., та интересно ми е, защо лъжете бе момчетата... при положение, че на мен лично ако ми беше казал истината щеше да ми е супер по-яко ..., а сега се чудя какво да правя... м не знам не сте ми ясни...някой да каже нещо... вие как мислите, не точно за моя случаи... по принцип за какво бихте излъгали момичетата си ...?
![]()
уффф пак грешки от бързане сорри![]()
mom4etata lajat i vinagi se izkarvat nevinni...tva vinagi e bilo taka . e ne za si4ki no pove4eto![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Защото обичате да ви лъжат![]()
защо говориш под общ знаменател?Първоначално написано от Coolguy
Ами не си мисли най-лошото. Наистина може просто да са се видели. Все пак е прекарал 1 година от живота си с нея, какво очакваш да изчезне от миналото му ли. Като ти каже сам би се разстроила...поне аз така мисля. Просто го питай като човек дали мисли че има нещо недоизживяно с нея.
Обичам алкохола,курвите и секса ама не обичам курвенските номера
sex priqtelko moq SEX !!!Първоначално написано от шо
Защото ако той е отворена книга пред теб, няма да ти е интересен.Първоначално написано от sasha_90
Не слагам под общ знаменател - имах предвид само момичетата![]()
zalojeno e v prirodata na majete
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Taka e!!!I dori da znaqt che sa vinovni napravqt neashtata taka che te da izlqzat nevinni..Първоначално написано от BeBsItO
...is just too little too late...
Може би иска да се 'забвлява' с теб когато приятелката му отсъства.
Може да има много причини.Иска може би да е и с двете.![]()
priqtelkata mu si e tyk i moje da e s neq kogato si pojelae... a ve4e 4e iska da i s dvete.... po-skoro tova moje da e ..., za6toto az sega 6te si kandidatstvam i v kraina smetka ako me priemat si iz4ezvam ... i moje bi za tva ne iska da q ostavq ... ili ...oleee ne znamhahah haha maje
abe kvo go mislq
![]()
HahhahahahhaПървоначално написано от gazarka
Ti vidq li we....
Momi4e napisa 4e bilo zalojeno v prirodata na majete da LAJAT !
EEeeEhehe ako ne drugo pone uspq da me razsmee6![]()
molq molq neka govorim za vas che stava dalgo i shiroko....Първоначално написано от gazarka
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Решил е, че иска да се позабавлява и с двете.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Това не е вярно ако сте попадали на такива момчета ваш си проблем но не слагаите всички под този знаменател.Първоначално написано от GalleNo_MoMi4eNce
Иначе аз лично никога не бих излъгал за такова нещо най-малкото няма смисъл само може да падне в очите на момичето.И ако питаш мен го е направил щото иска да те изчука(сори за израза) но много такива ги има и сред момчетата и сред момичетата прото гони бройката.Имал си приятелка от 1 година и те гони теб ахах ебаси олигофрена за ква не му шибнеш един шамар и не го разкараш.