.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    ивчо_т
    Guest

Пенисът ми е тънък :(

пениса ми е малко тънък - около 14 - 15 санта и ме е срам да го покажа пред приятелката ми! какво да правя?
    на 17 години съм

Guest
    tanak ili kas??????//ili se bazika6

ивчо_т
    Guest

321

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    tanak ili kas??????//ili se bazika6
    тънък. иначе дължината ми е 17 сантиметра.

Guest
    puuu mi ti ne sa trevoji za tva 4e ti e tanak e tanak ama e mn kas bee pone 22cm da be6e basi ne stiga 4e tanak ami i kas nz izob6to kak si o6te jiv gorkiq q zemi sa samoubiy i sa ottarvi ot taq maka

Супер фен
    KOMPLEKSAR!!!
    NA MEN PAK MI E GOLQM GAZA-I KVO-DAI SQ DA NE PRAVIM SEX 4E NE SME PERFEKTNI
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Голям фен
    Омотавай си го с лейкопласт преди коитуса!
    Животът е БРЯГ!

Пак тъпа тема!

CR
    Guest
    Бе ки са тея глупости бе, като преувеличавате, поне преувеличавайте в нормите - хем му тънък, хем 15 санта, чакай па ти бе. Познавам хора, на които ръката им е 35-40 санта и изглеждат супер яки некви, ти ко - искаш да ми кажеш, че ти е наполовина на бицепса им, ама бил тънък ? Я си го измери наистина, па тогава дрънкай глупости... тънък бил... ти колко искаш да е бе, като крака ти ли ? Ша й разгониш фамилията на тая, дето искаш да опънеш

Guest
    porednia idiot

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Тръцки и бубенки ти е 15 сантиметра!!!Не му обръщайте внимание,това е просто ебавка!!!
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Цитирай Първоначално написано от Amigo0o
    Пак тъпа тема!
    porednata ..

tova nqma ni6to sramnno daje e po dobre ot edna strana za6toto nqma da q boli tolkova kat i go vkarva6

ne mislq 4e nie mojem da ti pomognem,osven da te yspokoim,4e nqma ni6to stra6no i sramno ..emi nqma cql jivot da go krie6 de

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си