- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- приятелката ми повърна вурху члена ми!
вчера с приятелката ми правихме орален секс за първи път. Като ми го лапна обаче, аз й го вкарах по - навътре към гърлото и тя повърна.
Сега тя не иска и да чуе повече за орален секс. как да я убеда пак да го практикуваме?
Кажи й че така ще се поддържа слаба![]()
Много цакано пич , повече не пробвай , бтв да повърне и е било нормална реакцияТо бива ли пък да искаш да и го вкараш целия , това изисква много тренировки . Пак , пак може да не ти го лапне никога
![]()
Ами опитай да я убедеш, че ще я оставиш тя да си вържи работата, не да й го тикаш в гърлото, садо-мазо такъв...![]()
NORMALNOE,SVIRKATA SE PRAVI OT JENATA-HUBAVA-LO6A-TVA E POLOJENIETO,NO NAI-GADNOTO E(I AZ SAM GO IZPITVALA)E DA TI BUTAT V USTATA,OTVRAT E,ZA6TOTO MOMI4ETO SAMO PRECENQ KOLKO MOJE I ISKA TAKA4E MAJE NE E VA6A RABOTA DA NI U4ITE NA SVIRKI I DA NI POMAGATE PRI SAMOTO I PRAVENE
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ами преди секса гледах един филм, в който мъжете го тикаха на жените и те поглъщаха целия пенис без проблем и затова реших, че и моята ще може и тя така да прави, но явно съм сгрешил!Първоначално написано от marina star
Neznam kolko ti e dulug penisa ... no probwai da lapnesh 20 santimetrowa liniq ... dali shte mojesh ... ?Първоначално написано от ивайло7
чак 20 не, но 17, да.Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
17 santimetrowi linii nqma ... zatowa dadoh tozi primer ...
Пробвай да си го завреш целия в устата ти и виж какво ще стане след това.![]()
![]()
Не стига, че момичето се опитва да ти достави удоволствие, ами ти за капак, егоисте, решаваш че трябва да си натикаш "това там" колкото се може повече.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
хах забавен тип... за 1ви път .. и ти и го вреш до мозъкапроблема си е твой, а мацката ако държи на себе си при поредното каране да ти духа ще ти бие шута
шибай се травестит недъгав!Първоначално написано от Jessika_MG
opitai da i kaje6 4e sledva6tiq put 6te bude6 po-nejen i nqma da si go vkarva6 v gurloto i i posle i se izvini uspeh!![]()
Еми просто се извини и й обясни че следващия пат ще бадеш по нежен (и се постарай да бадеш просто се остави в нейните раце) и и се помоли малко и ако найстина те обича и иска да ти угоди ще ти даде втори шанс
Koi kakwoto pravi na sebe si go pravi... taka 4e i da sajalqvash ve4e e kasno... kakto kazaha ne stava taka lesno 1viq pat da go lapnesh celiq... iska se malko opit vse pak... izob6to ne i e bila priqtna situaciqta i zatova ne iska sega da ti duha...ako uspeesh da q nakarash da zabravi za slu4iloto se, sam sigurna 4e 6te ti izleze kasmeta otnovo
Еми нормално като ти мирише кфо прай момичето... а стига с глупави теми който са пална измислица...
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
ooollleeeee verno li be batkaaa![]()
![]()
teb ako ti nabutat cql h*i v ustata nqma li da povarnesh..????? 4udq se kak oshte ste zaedno....
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
В момента не можеш да направиш нищо, изчакай да мине малко време. Ако се съгласи отново да го направи, бъди по-внимателен.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ti pa kak moja da i go puhne6 do gurloto koq ne bi povurnala to trqbva malko mozuk.........i ako i e bilo za purvi put o6te po zle
![]()
Правu всuчко когато, кЪдето u c когото сu поuскаш...! ЖuвотЪт е един, за да го uзжuвееш както на теб тu харесва! А
xax..........ti pa kak si mogul da i go vkara6 do gurloto ako za purvi put ti pravi![]()
![]()
Правu всuчко когато, кЪдето u c когото сu поuскаш...! ЖuвотЪт е един, за да го uзжuвееш както на теб тu харесва! А
Точно така!!!!! =D>Първоначално написано от marina star
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Няма да те упреквам както другите вече са направили, а просто спокойно ще ти обясня, защото просто не си наясно.
По принцип 80% сигурно от момичетата никога и не го лапат целия.
Щом й е за първи път, трябва да я оставиш сама да се научи, а след време /доста сигурно/, ако има желание /което не е много вероятно/, ще почнеш лекичко да й побутваш главата. Доста от момичетата мразят дори да ги пипнат по косата докато правят орална.
За сега не я карай и въобще нищо не споменавай относно това да ти прави отново, изчакай известно време. Би трябвало сам да я усетиш кога пак ще се отпусне напълно пред теб и почни ти да я лижеш, следващият път, когато отново се усамотите можеш вече да й намекнеш.
А ти какво й каза, когато повърна? Извини ли й се? А тя как реагира? Притесни ли се?
Levane, защо реши, че темата е измислица, нима е първото момиче, повърнало по време на свирка???
И на мен ми се е случвалоПървите 2-3 секунди се смутих, ама той като изпадна в бурен смях и аз не издържах и се хилихме 10 минути без да спрем
![]()
![]()
![]()