.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    ивайло7
    Guest

приятелката ми повърна вурху члена ми!

вчера с приятелката ми правихме орален секс за първи път. Като ми го лапна обаче, аз й го вкарах по - навътре към гърлото и тя повърна.
    Сега тя не иска и да чуе повече за орален секс. как да я убеда пак да го практикуваме?

Guest
    Кажи й че така ще се поддържа слаба

Тhe Beast
    Guest
    Много цакано пич , повече не пробвай , бтв да повърне и е било нормална реакция То бива ли пък да искаш да и го вкараш целия , това изисква много тренировки . Пак , пак може да не ти го лапне никога

Crewe
    Guest
    Ами опитай да я убедеш, че ще я оставиш тя да си вържи работата, не да й го тикаш в гърлото, садо-мазо такъв...

Супер фен
    NORMALNOE,SVIRKATA SE PRAVI OT JENATA-HUBAVA-LO6A-TVA E POLOJENIETO,NO NAI-GADNOTO E(I AZ SAM GO IZPITVALA)E DA TI BUTAT V USTATA,OTVRAT E,ZA6TOTO MOMI4ETO SAMO PRECENQ KOLKO MOJE I ISKA TAKA4E MAJE NE E VA6A RABOTA DA NI U4ITE NA SVIRKI I DA NI POMAGATE PRI SAMOTO I PRAVENE
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

ивайло7
    Guest

321

Цитирай Първоначално написано от marina star
    NORMALNOE,SVIRKATA SE PRAVI OT JENATA-HUBAVA-LO6A-TVA E POLOJENIETO,NO NAI-GADNOTO E(I AZ SAM GO IZPITVALA)E DA TI BUTAT V USTATA,OTVRAT E,ZA6TOTO MOMI4ETO SAMO PRECENQ KOLKO MOJE I ISKA TAKA4E MAJE NE E VA6A RABOTA DA NI U4ITE NA SVIRKI I DA NI POMAGATE PRI SAMOTO I PRAVENE
    ами преди секса гледах един филм, в който мъжете го тикаха на жените и те поглъщаха целия пенис без проблем и затова реших, че и моята ще може и тя така да прави, но явно съм сгрешил!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach

Re: 321

Цитирай Първоначално написано от ивайло7
    ами преди секса гледах един филм, в който мъжете го тикаха на жените и те поглъщаха целия пенис без проблем и затова реших, че и моята ще може и тя така да прави, но явно съм сгрешил!
    Neznam kolko ti e dulug penisa ... no probwai da lapnesh 20 santimetrowa liniq ... dali shte mojesh ... ?

Guest

Re: 321

Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Цитирай Първоначално написано от ивайло7
    Neznam kolko ti e dulug penisa ... no probwai da lapnesh 20 santimetrowa liniq ... dali shte mojesh ... ?
    чак 20 не, но 17, да.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    17 santimetrowi linii nqma ... zatowa dadoh tozi primer ...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пробвай да си го завреш целия в устата ти и виж какво ще стане след това.
    Не стига, че момичето се опитва да ти достави удоволствие, ами ти за капак, егоисте, решаваш че трябва да си натикаш "това там" колкото се може повече.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

ti si mn zle !
    koi ti kaza 4e TI trqbva da i go BUTA6 ?!

emi kato ne iska ne q karai

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    хах забавен тип... за 1ви път .. и ти и го вреш до мозъка проблема си е твой, а мацката ако държи на себе си при поредното каране да ти духа ще ти бие шута

рико
    Guest

321

Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG
    хах забавен тип... за 1ви път .. и ти и го вреш до мозъка проблема си е твой, а мацката ако държи на себе си при поредното каране да ти духа ще ти бие шута
    шибай се травестит недъгав!

Град
    не е установено още :]]
    opitai da i kaje6 4e sledva6tiq put 6te bude6 po-nejen i nqma da si go vkarva6 v gurloto i i posle i se izvini uspeh!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Едва ли й е било приятно да й мушнеш целия още в началото .. Трябва да поговорите насаме и насериозно. Да я ласкаеш, гушкаш, да й се извиниш и ала-бала

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Plovdiv
    Еми просто се извини и й обясни че следващия пат ще бадеш по нежен (и се постарай да бадеш просто се остави в нейните раце) и и се помоли малко и ако найстина те обича и иска да ти угоди ще ти даде втори шанс

Koi kakwoto pravi na sebe si go pravi... taka 4e i da sajalqvash ve4e e kasno... kakto kazaha ne stava taka lesno 1viq pat da go lapnesh celiq... iska se malko opit vse pak... izob6to ne i e bila priqtna situaciqta i zatova ne iska sega da ti duha...ako uspeesh da q nakarash da zabravi za slu4iloto se, sam sigurna 4e 6te ti izleze kasmeta otnovo

Град
    Село.София
    Еми нормално като ти мирише кфо прай момичето... а стига с глупави теми който са пална измислица...
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

ooollleeeee verno li be batkaaa teb ako ti nabutat cql h*i v ustata nqma li da povarnesh..????? 4udq se kak oshte ste zaedno....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

В момента не можеш да направиш нищо, изчакай да мине малко време. Ако се съгласи отново да го направи, бъди по-внимателен.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    sofiq
    ti pa kak moja da i go puhne6 do gurloto koq ne bi povurnala to trqbva malko mozuk .........i ako i e bilo za purvi put o6te po zle
    Правu всuчко когато, кЪдето u c когото сu поuскаш...! ЖuвотЪт е един, за да го uзжuвееш както на теб тu харесва! А

Град
    sofiq
    xax..........ti pa kak si mogul da i go vkara6 do gurloto ako za purvi put ti pravi
    Правu всuчко когато, кЪдето u c когото сu поuскаш...! ЖuвотЪт е един, за да го uзжuвееш както на теб тu харесва! А

Град
    Варна
    Точно така!!!!! =D>
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Няма да те упреквам както другите вече са направили, а просто спокойно ще ти обясня, защото просто не си наясно.
    По принцип 80% сигурно от момичетата никога и не го лапат целия.
    Щом й е за първи път, трябва да я оставиш сама да се научи, а след време /доста сигурно/, ако има желание /което не е много вероятно/, ще почнеш лекичко да й побутваш главата. Доста от момичетата мразят дори да ги пипнат по косата докато правят орална.
    За сега не я карай и въобще нищо не споменавай относно това да ти прави отново, изчакай известно време. Би трябвало сам да я усетиш кога пак ще се отпусне напълно пред теб и почни ти да я лижеш, следващият път, когато отново се усамотите можеш вече да й намекнеш.

А ти какво й каза, когато повърна? Извини ли й се? А тя как реагира? Притесни ли се?

Levane, защо реши, че темата е измислица, нима е първото момиче, повърнало по време на свирка???
    И на мен ми се е случвало Първите 2-3 секунди се смутих, ама той като изпадна в бурен смях и аз не издържах и се хилихме 10 минути без да спрем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си