- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: С какво да дезинфектирам иглата?
С какво да намажа игла за да пробода една пъпка където се намира под окото ми ? Нали иглата трябва да се дезинфектира затова Ви питам?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
не ти препорьчвам да я пипаш 6том е под окото![]()
i az
i az taka po-dobre q ostavi ili da se izbistri ili q ostavi na mira vaob6teПървоначално написано от xpucuto
![]()
[ знам че правя правописни грешки ]
Вече от 2-3 месеца я чакам ама не са маха няма друг начин
Опасно е да я махаш сам/а... особено под окото... и аз имах подобна пъпка която 2 месеца не се махаше и накрая отидох на козметик и ми я махнаха...
i az imah pypka pod okoto veche ne pomnq kolko vreme i mi kazaha da ne q pipam zashtoto shte boli mn,a pyk kojata pod okoto e mn nejna nesluchaino na maskite i nqkooi izmivashti gelova pishe da se nanasq po liceto kato se izbegva okolo ochite zashtoo nqki systavki mogat da naranqt nejnata koja okolo ochiteПървоначално написано от For Whom The Bell Tolls
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Иди и си купи от аптеката (тези за инжекциите)-искай най-тъничката обаче!И я отвори точно преди да я използваш!
И с едно малко памуче,напоено в някакъв крем (и най-обикновен крем "Здраве" може) почисти мястото преди и след.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
^ами,да ти кажа крема не е никак стерилен!!!
със спирт се дезинфекцира!
ako iska6 sus spirt davai no az obiknovenno s parfun4e deistvam pruska6 leki4ko ama gledai da ne si prusne6 v okoto ei!aide uspeh![]()
Отиди на козметик, но в никакъв случай не се оправяй сам![]()
![]()
![]()
ами до колкото знам на козметик ако отида и там с игла ще го махнат...аз се пробвах ама то вътре се е втрърдило и не може да излезе..