.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Guest
    Garanciq 4e ne mi izneverqva ,ne e takav tip mom4e. I az sam go draznela s tva 4e mi izneverqva, i toi mn mi se qdosava , za6toto ne e taka.Se pak sme ot malak grad i tuka vsi4ko se znae.A i vinagi e s men ili na kompa , taka 4e nema stra6no

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Защо колко е голямо момчето? А момичето? Ние може да искаме повече, а вие да не искате. Ако и двамата не сте правили секс и на 20 да сте-все е тая. Може да се чака.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Garanciq 4e ne mi izneverqva ,ne e takav tip mom4e. I az sam go draznela s tva 4e mi izneverqva, i toi mn mi se qdosava , za6toto ne e taka.Se pak sme ot malak grad i tuka vsi4ko se znae.A i vinagi e s men ili na kompa , taka 4e nema stra6no
    Станахте много гости Но на теб ще кажа, че си намерила подходящия човек, явно =D> То ти си го знаеш, де Така че - радвай се и мноу щастие и любов ви пожелавам \/

По темата: да, бих изчакала

Guest
    mersi

Повече от фен
    не бих чакал... да няма да се женя за нея та да я чакам 6 месеца да ми пусне

Guest
    hahahha , i ot kade znae6 , moje da se okaje golqmata ti lubov i da se ojenite

Bezrazli4nata
    Guest

Stranni ste!!

ae mom4eta kakvi sa tiq gluposti ...Kogo zablujdavate 4e 6te 4akate nqkoe momi4e 6 meseca....a ili 1 god ako imalo lubov da be da... Sega vs gledate da na minete i aide 4ao... ne znam moje bi ste super razli4ni ili e na4in da se pokajete v po dobra svetlina v toq sait... .

Guest
    e moq me 4aka ve4e 2 godini i ne my e okapala pi6kata , vazdarja se ot takiva raboti , i me 4aka.........tolkova li neveroqtno zvu4i , ima i takiva mom4eta . I 4e ne e ebal 2 god , ne zna4i 4e zadaljitelno e izneverqval, se pak go poznava mn dobre i 6tqh da razbera ili nai malkoto da mi kajat .Taka 4e mn sam 6tastliva 4e sre6nah takova mom4e i mn hora mi kazvat 4e sam kasmetliika (ne samo zaradi tva) .

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    То на такава възраст малко е трудно това с чакането,ама ако я обичам ще я чакам,какво да я правя иначе ?
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Guest
    хаха,да бе.всички се оказахте много толерантни...айде,айде...хич не го и вярвам. лъжете.мен лично не ме засяга, но лъжете себе си.

FrozenFlame
    Guest

Re: Stranni ste!!

Цитирай Първоначално написано от Bezrazli4nata
    ae mom4eta kakvi sa tiq gluposti ...Kogo zablujdavate 4e 6te 4akate nqkoe momi4e 6 meseca....a ili 1 god ako imalo lubov da be da... Sega vs gledate da na minete i aide 4ao... ne znam moje bi ste super razli4ni ili e na4in da se pokajete v po dobra svetlina v toq sait... .
    Това, че ти на такива си попадала не значи, че всички сме такива. За мен примерно ако момичето е правилното може да се чака и много повече от 6 месеца, просто да слагаш секс и обич на кантара е абсурдно. Пък и ... на кой му пука в каква светлина се показва във форум, в който има пълна анонимност така и така.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Re: Moderated:Бихте ли чакали толкова време

Цитирай Първоначално написано от Кри
    Да предположим,че двойка ходи вече 6 месеца, обаче момичето все още не е пуснало на момчето, но той я обича и я чака...
    а те са си на 16 и 18
    бихте ли чакали някое момиче толкова време ?

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    4e ti em q obi4ah em ne ti se 4aka a?
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си