- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pak za pussyto
Mom4eta, kakvo predpo4itate izcqlo epilirana pu.ka ili trqbva da ima malko kosum4eta vse pakImate li predpo4itaniq kum nqkoi intimni pri4eski???
Има ли някакво значение?
Ти ако не обичаш косми, кфо? Ще си пуснеш патека само защото твоя пич така е пожелал??!?!?
![]()
![]()
ako pri4eskata otdolu ti e ''spike'' 6te e dobre
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Защо не се научите, че всеки човек има собствен вкус и предпочитания. Едни харесват едно, а други съвсем различно нещо.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Няма голямо значение според мен .... аз лично не обхождам на приятелката ми путката с лупа да видя кое косамче каде е и каква "прическа" има ..![]()
тъй ми нали ебеш няма никакво значение нали е п*тка е ако гричката е повечко не е мн приятноПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
az haresvam da nqma kosam4eta super golqmamaniq e i patekata me kefi no nestoi dobre na nqkoi putk1
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
xax.......ne stoqlo dobre na nqkoi pu*ki xaxa eeeee dobre de su6nost vseki si ima razli4en vkus no ne moje da pravi6 vinagi kakvoto dr iskat trqbva i da ti e udobno![]()
![]()
![]()
Правu всuчко когато, кЪдето u c когото сu поuскаш...! ЖuвотЪт е един, за да го uзжuвееш както на теб тu харесва! А
Харесвам всякакви - не се заглеждам за някое косъмчеНо поне като е гладко да е гладко. А иначе за прическа ме кефи да се оформи като буквата V - само че малко по-отворено - много готино стои
![]()
хахах доло с една Руши прическа![]()