.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Moderated:Целувах се с най-добрата си приятелка.

mii az sam mom4e na 16 i porbema mi e s nai dobrata mi priqtelka
    zna4i nie s neq seki put kato se vidime si se gushkame i celufki po buzata i takiva raboti i v44era kato sedqhme na 1 peika i nali az sam si q gushnal neshto si govorihme az q celunah ppo buzata i tq mi se navurli natiskahme se... i ve4erta v skypa tq mi kaza 4e iska da sme samo fr i az iskam da sme samo fr no dneska kato se vidqhme tq mi kaza 4e ne me haresfa kato mom4e a kato fr no mn qko sam q privli4al i cql den i beshe nqkfo kofti i nito me pogledna v o4ite nit ni6to kaite kfo da prava pls.....
    p.s bez tupi komentari

Moderated by Aleandra
    т.1 и 7 от Правилника!

Zai4o.15
    Guest
    Az mislq 4e purvo trqva i dvamata da pogovorite to4no kakvo 4uvstvate edin kum drug i dali tova privli4ane ot neina strana e samo fizi4esko....abe pri si4ki polojeniq traa da pogovorite

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Така с тези неизяснени отношения до никъде няма да стигнате. Виждате се и говорите като големи хора. Лятото не бива да се пропилява в глупави размишления и тъжни моменти. Уточнете се какво изпитвате и искате. Така ще е най-лесно.. иначе няма полза да излизате и да ви е кофти.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Plovdiv
    Обичта често се появява при хора които са наи добри приятели ...

Цитирай Първоначално написано от Zai4o.15
    Az mislq 4e purvo trqva i dvamata da pogovorite to4no kakvo 4uvstvate edin kum drug i dali tova privli4ane ot neina strana e samo fizi4esko....abe pri si4ki polojeniq traa da pogovorite
    na sa6toto mnenie sam ... ns6tata trqbva da se razqsnqt pomejdu vi ... prosto sednete i pogovorete

Град
    Село.София
    Еми една целувка кфо ... ее цял въпрос ей просто го забравете... или пак се целувайте пък си бъдете фр .... и аз имах преди такъв случай ама сега мие една от най-добрите приятели това е временно
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

pi4 da ne ti puka tfa sa porednite kurvenski nomera ( s izvinenie ) i ne gledai 4e i bilo kofti cql den ako mislish 4e i puka....greshish....nedei stradai mi po dobre svikvai zashtoto tfa nqma da ti e 1 put....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

rosu
    Guest
    Приятелката ти е искала да разбере дали ставаш за гадже, но явно си по-добър като приятел.опитай се да й докажеш, че това не е вярно.

Град
    In tHe MiDdLe Of NoWhErE...
    Първо я привличаш, после те иска само за приятел...Незнам, най - добре е да поговориш с нея...А с това че е избягвала погледа ти не може ли всъщност да се е опитвала да прикрие чувствата си?Ти я познаваш най - добре, сам прецени!

ТфОйТо*ПлЮшЕнУ*МеЧе

ot golqmo priqtelstvo pod6ti vinagi se polu4ava taka 4e da stsnete gadjeta ili da zapo4ne nqkakvo privli4ane pogovorete i si izqsnete 4uvstvata taka e nai -dobre

Винаги така става...все някога щеше да се случи...не може едно момиче да седи с момче,да се гушкат и да се целунат по бузата и нищо да не усети!Ама какво да ти кажа..говори с нея,поне да сте наясно за какво ства въпрос.

Град
    sofiq
    prosto se izqsnete koi kakvo 4uvstva i takam.....
    Правu всuчко когато, кЪдето u c когото сu поuскаш...! ЖuвотЪт е един, за да го uзжuвееш както на теб тu харесва! А

Мега фен
    Град
    София
    Щом и двамата се въэприемате като приятели ,няма проблем.но според мен тя те е иэлъгала.Ако найстина те имаше само эа приятел,нямаше да ти се нахвърли ,както сам каэа...а и щом не те поглежда в очите...!Най-добре поговори с нея и се иэяснете ,щото е тея историики са много гадни...
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    40 Miles from the Sun
    Драматизирате.И двамата искате да останете приятели,ама пак се правите на интересни.Било и кофти?Ми много ясно,но т'ва няма да е завинаги.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си