- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каква форма на управление предпочитате?
Каква форма на управление предпочитате и защо? Аз лично съм националсоциалист![]()
анархизъм ;>
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
какъв си?Първоначално написано от Guderian
Другарю, наистина съм раздвоен в случая![]()
Да речем национал-социализъм, но със ДЕЙСТВАЩ СОЦИАЛИЗЪМ, както е заложено в името на идеологията.
когато някой зададе въпроса "Каква форма на управление предпочитате?", обикновено има предвид не "Как предпочитете да ви управялват?", а "Ако бяхте лидер, как бихте искали да управлявате?"
признай си, че защитаваш тези си идеи с единствената аспирация към лична, неограничена властПървоначално написано от Totalitarianist
![]()
Демокрация. Много са причините. Най-малкото мога да говоря каквото си искам за тия отгоре.
значи като пуснаеш във вестника си компромат за БББ, няма да ти счупят краката?Първоначално написано от Забавно ми е
![]()
Наистина, винаги мечтата ми е от малък е била да имам неограничена власт и култ към личността като Сталин, Хитлер, Мао...та дори и Сапамурат НиязовПървоначално написано от quench
Те затова ли започнаха да ги пускат по чуждите вестници?Първоначално написано от quench
Никой не ти говори за медиите. Факт е, че като родителите ми казват, че БСП,ДПС,ДСБ, Атака или Герб са смешни партии, никой не тръгва да им пречи на бизнеса и да им чупи главата.
Това дето гласува е или някое тъпо лапе (аз умно лапе) или цялата нацистка общност се е събрала да гласува в тийн форум.![]()
hax! die!!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
това явно показва, че Народът иска мъдрото и справедливо управление на националсоциалиститеПървоначално написано от Забавно ми е
![]()
аз гласувах за комОнизАм![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Наша цель - коммунизм! \/
На крак, о парии презрени,
на крак, о роби на труда!
Подтиснати и унизени,
ставайте срещу врага!
Democracy is dead...
Да.Първоначално написано от quench
И за това половината българи, като не броим турците и циганите, ще вземат да избягат от България в моминта когато "Атака" спечелят изборите.
![]()
Уау впечатлен съм от привържениците на първата идеология...
За мен лично няма значение коя от 4-те е на първо място, стига демокрациятада е най-малка.
тогава ще трябва да застреляме Волен, за съжаление, и да предизвикаме превратПървоначално написано от Забавно ми е
![]()
който чийтва да си признае![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Неориентирана овцо, щом си социалист не трябва да си поклонник на техника холандец ТиестоПървоначално написано от tiesto
![]()
![]()
Ebem gi da ima qdenie pienie i qko sgodni jenici pa drugoto mani
QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.
пак ли се изказа бе????Първоначално написано от Guderian
и тва що?
Хаха като гледам резултата от анкетата направо ми се пълни сърцето![]()
![]()
Е очевидно националистите се множим в тоя форум
![]()
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
идиотите се множите...националистите-неПървоначално написано от special_girl_SS
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни