- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каква форма на управление предпочитате?
Националсоциалистите преобладават![]()
хехе, тая анкета ми прилича на случаите, в които "истинските патриоти" седят в кръчмата, лаят некви лозунги и се наливат с бира, докато навън живота си тече....Първоначално написано от Guderian
![]()
Iskam teokraciq![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Повече няма да пиша по тази тема(но това не значи, че ще напусна форума както направи Болшевик)![/b]
жалко, щяхме да ти направим прощално парти...![]()
Представителна парламентарна конституционна демокрация.
Имам намерение да продължа темата![]()
която е? че нещо не разбрахме дали изобщо има тема....
На теб не ти трябва да разбирашПървоначално написано от quench
![]()
Разбира се че националсоциализма![]()
Все пак да не забравяме какво е било по времето на комунизма
Първоначално написано от turbotobg
![]()
това обяснява защо не си нацист, а си скинхедПървоначално написано от turbotobg
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Евала, Госте! =D>
Собственост на Canis_Dirus
Някой от вас живял ли е в различно упрявление от демокрацияНа теория е лесно, всяко управление си има + и -
Първоначално написано от amphetam!ne
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти нали нямаше да пишеш?
Аз пък искам монархия. Но като гледам няма такава опция в анкетата...
И ако АТАКА са националисти, защо подкрепят роми за бъдещите избори за местно самоуправление? Май трябва отнякъде да печелят гласове, а? И да ги изберете, какво ще стане? Ще избият циганите и турците ли? Ха-ха-ха. Пълнят ви главите с празни приказки само да гласувате за тях. Ако вземат власта много бързо ще си забравят "идеалите"
А по начало всяка една идеология е чиста. Така и всяка една идеология е криво разбрана. Нац.-социализъм или комунизъм все не го разбирате. Интерпретира се на който, както му е удобно и се използва за извинение. И докато има още такива "националистчета" и "комунистчета", обществото ще продълважа да отхвърля позициите ви, защото са смешни и нереални. А вие колкото и да хулите това общество, все пак то избира управляващите, то ви дава шанса да развиете и отстоявате принципите си и пак то ви хвърля долу в калта.
кажи им гоПървоначално написано от aLL|aLoNe
![]()
революция в начина на мисленето на хората се прави с десетилетия доказване, с тежък труд и внимателно вземане на решения
а не с правене на кървава революция и опиране на пистолет в главата...
![]()
къв е смисъла да носиш свастика или червена зезда, след като пак те експлоатират???
Първоначално написано от _SL_
В България малко трудно,но..![]()
На Земята малко трудно![]()
Трудно, защото е тъпо и безсмислено![]()
Не можеш да кажеш че е тъпо и безсмислено.
Това е въпрос на идеология,или на липса на такава.
Ти изобщо знаеш ли какво е анархия?
Защо ми задаваш риторични въпроси?
А да и обяснение ли ти дължа?