- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каква форма на управление предпочитате?
това ти го казах в другия форум...Първоначално написано от Мо6no
![]()
Снощи не бях вкъщи мулатиноПървоначално написано от quench
![]()
И аз се чудих от къде ми е хрумнала тази гениална мисъл, а то се оказа, че някой ми я подшушнал.Първоначално написано от quench
![]()
Националнотговорно управление,където Българите и България ще бъдат над всичко!Националсоциализъм!
Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
дъбрава, езеро, река, рид, планина
ще викат с глас през всички времена:
"Тук българи са, българи от памтивека!"
За мен най - добре е да е Дуалистична монархия(от лат. Dualis — двойствен — конституционна монархия, в която властта на монарха е ограничена от конституцията, но монарха формално и фактически притежава големи властови пълномощия.),за мен така ще най - яко,не за друго ама ще има поне някакви норми и закони да се спазат в така де анархическото време по света![]()
![]()
"Feel free to say NO"
Досега не съм чул някой да се е опакъл от него, даже хората съжаляват, че са го загубили.Комунизъм
Ей, сифилистик, почини си за утре, че ни очаква голям денПървоначално написано от Владимир Илич Ленин
![]()
Имам заповед от фюрера да патрулирам малко тук, за да следя позициите на левите сили и разположението на армиите им за утреПървоначално написано от MegabytE
![]()
Имаш ти заповед, да...
Сто пъти спомена за утре, сънчо май те подгони.
Разправят Зайцев и неговата групичка убили 3 хиляди немци.Първоначално написано от Guderian
![]()
Първоначално написано от Владимир Илич Ленин
![]()
Лягам си![]()
Закрой глаза... :P Утре може Берлин да гориииииииииии.Първоначално написано от Guderian
![]()
звездите ви го говорят,а?![]()
eй путки,ако знаете колко искрено ви пожелавам да умрете от едра шаркаПървоначално написано от Владимир Илич Ленин
![]()
![]()
![]()