- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да привлека повече внимание ?
какво ми има, че така да съм наказан, с нищо не съм я наранил или да се държа лошо с нея......
а тя мисли само за себе си!!!
не е заради друго момче,... тогава какво и пречи да си показва чувствата,... преди не беше чак толкова, а тя казва, че е така във всяка връзка,...........
Може ли вече да няма страст в нея???
Може ли аз да я спирам да живее живота си???
Може ли да не сме един за друг???
Не искам много!
Намали вниманието си към нея. Бъди с нея когато трябва и т.н., но не прекалявай както сега. Би трябвало да стане.
Не може да имаш едностранна връзка. Ти я зарязваш и тя хоп съгласява се. Е, не мислиш ли че ако те обича истински няма да е толкова лесно?
Не говори повече с нея за сега. Когато й покажеш как се държи с теб ще го разбере. Ако тогава пак почне да си вади сама изводи и т.н. й кажи че не можеш да й гадаеш мислите и искаш да ти казва, ако нещо не е наред. Покажи и че това далеч не е унижение, когато става въпрос за сериозна връзка.
bratle kolkoto i da q obicham na tvoe mqsto az shte skusam s neq...zashtoto po dobre da skusame i da stradam izvestno vreme dokato q zabravq otkolkoto da sum s neq i da se durji s men po tozi nachin ot koeto 6te me boli pove4e..... :s
Неподходящ размер на снимка в подпис!
не искам да я загубя,... ако я оставя и не и обръщам внимание, тя ще започне да излиза често сама или с приятели,... да ходи по дискотеки и клубове,..... и един момент може да се възприеме като сама (без връзка) и да се впусне в нова,...........
след няколко седмици заминавам за чужбина за около месец,....
надявам се да не продължи всичко така, че докато ме няма да реши, че и е по-добре без мен.....
i az sum sa6tata-prosto az ne obi4am nikoi,moje bi i tq e taka
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
От вси4ко, което про4етох, като страни4ен наблюдател мога да ти кажа, 4е това нейното НЕ е любов! Та тази любов те съсипва и си голям мазохист (повечето хора са мазохисти в любовта), но твоето граничи с лудост. С това нейно поведение любовта ти няма да издържи дълго...Тя трябва да се поддържа, а приятелката ти прави точно обратното, но явно е свикнала и/или си я научил, че каквото и да направи ТИ ЩЕ ГО ПОНЕСЕШ И ИЗТЪРПИШ И НЯМА ДА Я ОСТАВИШ и пак ще се появиш на вратата й с букет в ръка...А това чувство, че властваш и няма как да загубиш човека до себе си й позволява да прави и да се държи както иска. Казвам го от личен опит, имаше момче, което даваше всичко за мен, аз правех каквото ми беше кеф и ЗНАЕХ И БЯХ УБЕДЕНА, че няма да ме остави! И да ти кажа, в любовта няма немога, няма не мога да се променя, ако от това любимия ще се почувства по-добре и е добре за връзката - ПРОСТО ГО ПРАВИШ! Тъпо е оправданието на приятелката ти! Говори пак с нея - ако не се промени - просто кажи КРАЯ на това мъчение за теб, сигурна съм, че ще си намериш прияталка, която ще оцени страхотните ти жестове, ще те накара да се чувстваш обичан и желан и ще ти дава внимание без да молиш за него. Знам, че е трудно да кажеш край, но помосли, има ли смисъл да се измъчваш постоянно, при положение, че човека срещу теб дори не се трогва?!![]()
А и когато човек обича иска любимия да се чувства щастлив и се стреми постоянно да го обгръща с любов! Ти го правишр а тя...?
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Е, извинявай, ама на нея май съвсем ни й пука за теб! Как така, ако ти не я потърсиш и изведнъж не се виждате тя ще го възприеме като нормално и дори няма да й направи впечатление!?Първоначално написано от acer
Че дори и на клубове и доскотико ще ходи и ще започва нова връзка?! Това не е ЛЮБОВ! Не може да обичаш и да се държиш така...
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
ако и кажа "ти не ме обичаш вече" - отговорът е "защо мислиш така" и не стигаме до никъде,....
Ако я питам в прав текст "обичаш ли ме" и ми казва "да"
Ако се правя на сърдит и си лежа само - тя идва при мене и ме гушка
Ако се правя на недостъпен, сериозен, сякаш ми е писнало от нея - започва да ми се лепи и да ми казва колко много ми се кефи и ме иска
Обаче когато сме далече и говориме по телефона, тогава всичко е по-важно от мен,... прането даже, и все иска да приключваме бързо разговора
А когато аз имам нужда от нея и искам да е до мен - тя неще,...... когато ми дотъпее и не ми е зор за нея - тя тогава се сеща да ми се натиска,......
Когато на мен ми се прави с**с , тя все не е в настроение, или ще трябва да излизаме след това и неще да се "маца" или не е възбудена, влажна,...........
А когато лежиме и гледаме филм и аз обикновено заспивам - тя ме буди, че и се доеб@ло и тогава го правиме,.... ако неща - започва да се с@моз@доволяв@
Първоначално написано от acer
тя сама ми е казвала, че ме харесва когато се правя на сериозен и недостъпен,...
а за телефонирането, според нея се чуваме прекалено често,...
сутрин и вечер задължително - и зависи през деня + още 2-5 пъти,...
което според мен е нормално за "влюбени" на мен ми доставя удоволствие да я чувам и усещам колкото се може по често и по-дълго - ДАЛИ НЕ Я ЗАДУШАВАМ ???
Според мен ако тя се държи малко по-мило по телефона и по принцип, няма да търся толкова внимание от нея и да и звънкам толкова често
а иначе за секса, а тя няма определена работа, имам си начин да си го докарам,... когато се държа като животно и буквално я награбя,.... после едвам диша и ми казва "ето така те искам"
обаче ако се лепне на компютъра я отписам БУКВАЛНО за няколко часа
( - Аз ) ( = Тя )
################################
- Ало, мило какво си правиш?
= Ми нищо, тука съм на кафе с Мария и Лили(примерно).
- Ммм и какво си говорите?
= Ми всякви работи.
- Ахам, а къде сте на кафе ?
= Ми "еди къде си"(някое кафе).
- Липсваш ми, нямам търпение да те видя!!!
= Ц, е от 2 дена те няма и вече ти липсвам...
- Така е като те жадувам лудо!!!
= Офф...
- Аз не ти ли липсвам ?
= Липсваш ми малко...
- После какво ще правиш ?
= Ми незнам, ще се прибера да огладя и ще излезна.
- Къде ще ходиш?
= Ми незнам, ще видя, сигурно на кръчма или на кафе.
- С кого ?
= Ми незнам, който дойде,.. офф, незнам може и да не се ходи, трябва ли само да ме разпитваш,....
АЗ МЪЛЧА, ТЯ МЪЛЧИ... (продължава около 30секунди)
- По-късно пак ще ти се обадя да те чуя.
= Е колко пъти ще ми се обаждаш?
- Искам пак да те чуя!
= Е нали сега ме чуваш, не ти ли стига???
- Ако мога цял ден бих говорил с теб!!!
= Офф айде да приключваме, че си имам работа...
- Чао, чао!
= Чао,.....
######################################
Никога не се е сетила да ме попита как съм, какво правя,.... или да ми каже, че и липсвам,.... Когато е далеч от мен се държи супер студено, а аз точно тогава търся топлина, макар и по телефона, искам да знам, че някой ме жадува, че ме иска,..... а тя се държи студено,... и ми се иска, да зарежа и работа и всичко за да бъда с нея!!!
днеска се видяхме вечерта и отново се държа толкова кофти с мене,... като поискам да ме държи за ръка едвам ме хваща,.... не ми говори, заяжда се само,.....
после почна един сериозен разговор в който се ляха сълзи,... в който тя ми каза, че аз съм виновен за всичко,....
Каза ми, че съм искал прекалено сериозна връзка, а ходиме едва от 8-9 месеца..... Значи за мен е крайно неприятно когато тя ходи без мен на дискотека, когато се вижда с бившия си, и когато ходи у тях(заради сестра му, щото са добри приятелки).....
И заради това, че и звъня често,... мисли, че се опитвам да я държа изкъсо,.....
МОЛЯ ДА МЕ ПОСЪВЕТВАТЕ КАК ДА ПОСТЪПЯ СПОРЕД ВАРИАНТИТЕ КОЙТО ОБМИСЛЯМ ИЛИ ДАЙТЕ АКЪЛ ЗА ДРУГ ИЗХОД:
1. Спирам да и звъня толкова често, и когато тя ме търси да се правя аз на студен (това ще ми е много трудно, все едно се самонаранявам) но мога да се пробвам,... Тук има риск и тя да се откаже малко по-малко като мен... или аз да се предам и всичко по старо му.
2. Виждаме се с нея и и се кълна във всичко, че повече никога няма да изревнувам, или да и правя проблем къде е, с кого е, и че няма да и звъня толкова често (без да ми пука на дискотека ли е, у бившия ли е, с него ли е или какво прави) но пак да се държи добре с мен и да ми споделя всичко...
И в двата варианта ще ме боли, но ще трябва да стискам зъби....
Мисля, че вторият вариант е по-добър, макар, че малко се унижавам според мен,.... но дано след време когато на нея и е добре без да и държат сметка и прочие, да осъзнае колко много съм жертвал аз и колко съм изстрадал за нея....!!!!!
извинявам се на модераторите за многото ми поредни постове, но така сметнах за най-добре, да не ми се сливат мненията, че стават много дълги и съм сметнал, че така ще е по-разбираемо
Значи по темата,... След дълго размищление реших да и пиша и ето какво измислих и пратих SMS с подобно съдържание току що:
"от утре съм изцяло нов човек за теб, ще се променя за да си щастлива, и това не са празни приказки, повярвай ми!"
нещо подобно,... и понеже утре сутрин имам работа покрай нейната работа (работно място) мисля да я изненадам през обедната почивка и да нахлуя с една розичка и на колене да и кажа колко много значи тя за мен,... и ако по някакъв начин ще и промени отношението към мен... съм готов да се подложа на всичко.... Твърдо съм го решил а и мисля, че по това време на денонощието няма да се намери кой да ме разубеждава,........
Мисля, че няма какво да губя, каквото е имало за губене отдавна съм го загубил, остава ми да се боря да си върна момичето което преди ми отвръщаше на чувствата и ме обичаше!
пожелайте ми късмет, ще продължавам да пиша в темата какво се случва,....
Лека вечер пожелавам на всички съфорумници(съфорумци)[незнам как се пише],..... радвайте се на любовта!
Мисля, че втория вариант е по-добър.. поне ще сте си наясно![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Историята ти е почти еднаква с тази на един мой френд...Издържаха по този начин 7 месеца и накрая тя го отряза...Твоята френдка незнам кво иска..Аз на нейно място щях да съм на седмото небе,че се държат така с мен...Аз бих ти препоръчала да охладнееш МАЛКО и да видиш как ще реагира..Успех!Първоначално написано от acer
![]()
човек, слушай...
проблема не е в теб! имал съм отношения с такова момиче и аз давах всичко за нея, точно като теб и не получавах нищо. мислех че ако и дам време тя ще се пооправи, защото беше наранена в предишна връзка но това така и не се случи. накрая аз излезнах виновен че не съм бил достатъчно мъж за нея (неин цитат). въпреки че ходенето по болници, по два пъти на ден (защото й бяха правили операция), грижите, носенето на лекарства, стоенето до леглото й по цели нощи дни наред, да не говорим за отношението ми - нищо от това нямаше значение.
просто има такива същества които нищо не ги трогва, които са сбъркани и лошото е че не го осъзнват и сами не могат да си помогнат. в един момент осъзнаваш че каквото и да изпитваш, всичко е на вятъра, че изобщо не си ценен, нито като мъж нито като човек. в един момент се отдръпнах и познай.. започна да ме търси и да се държи все едно нищо не е станало. е тогава се вбесих от простотията й и прекратих всякакви контакти с нея.. и познай... това беше най-умното нещо което направих и не съжалявам.
ти си обсебен от нея и тя се възползва много тънко и меко. вземи се в ръце, отдръпни се малко и погледни нещата трезво.
в никакъв случай не падай на колене и не говори глупости от типа на това което си замислил. нищо няма да постигнеш и нищо няма да се промени. просто избягваш факта че това момиче явно не е за теб, независимо от чувствата ти.
иска ми се всичко да е както преди, в началото на връзката ни,... тогава и аз бях щастлив,.....сега се радвам на малкото лъчи между капките,.... ще я оставя да прави каквото си иска пък да видиме как ще се развият нещата,... ако продължат така нещата, ще трябва пак да говориме и незнам,.,.....
За света може да съм никой, но за някой може да съм целия свят!