проблема не е в теб! имал съм отношения с такова момиче и аз давах всичко за нея, точно като теб и не получавах нищо. мислех че ако и дам време тя ще се пооправи, защото беше наранена в предишна връзка но това така и не се случи. накрая аз излезнах виновен че не съм бил достатъчно мъж за нея (неин цитат). въпреки че ходенето по болници, по два пъти на ден (защото й бяха правили операция), грижите, носенето на лекарства, стоенето до леглото й по цели нощи дни наред, да не говорим за отношението ми - нищо от това нямаше значение.
просто има такива същества които нищо не ги трогва, които са сбъркани и лошото е че не го осъзнват и сами не могат да си помогнат. в един момент осъзнаваш че каквото и да изпитваш, всичко е на вятъра, че изобщо не си ценен, нито като мъж нито като човек. в един момент се отдръпнах и познай.. започна да ме търси и да се държи все едно нищо не е станало. е тогава се вбесих от простотията й и прекратих всякакви контакти с нея.. и познай... това беше най-умното нещо което направих и не съжалявам.
ти си обсебен от нея и тя се възползва много тънко и меко. вземи се в ръце, отдръпни се малко и погледни нещата трезво.
в никакъв случай не падай на колене и не говори глупости от типа на това което си замислил. нищо няма да постигнеш и нищо няма да се промени. просто избягваш факта че това момиче явно не е за теб, независимо от чувствата ти.